ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2016 | 01:18

Δεν ξέρω αν, πραγματικά ,τον θέλω..

Εδώ και ένα χρόνο (και κάτι μήνες) είμαι με ένα παιδί.Μαζί σχολείο, μαζί φροντιστήριο(Τελειώνω την γ λυκειου τώρα)Ήμασταν πολύ καλά μαζί.Το καλοκαίρι πήγαμε μαζί διακοπές και περάσαμε μαζί ακόμα και Πρωτοχρονιά -Πάσχα.Πίστευα οτι είναι ό,τι θέλω.Έχω γνωρίσει την οικογένεια του και αυτος την δικιά μου.Οι δικοί μου,δε, τον έχουν συμπαθησει τρέλα.Υπάρχει ένα θεματακι..Αφού πέρασε ο ενας χρονος(και λιγο πιο πριν) άρχισα να μην νιωθω τίποτα-ετσι νομιζω τουλάχιστον.Αυτος μου έχει εξομολογηθεί οτι είναι ερωτευμενος μαζί μου και οτι με θέλει για πάντα στην ζωη του.Τι να κάνω που νομίζω οτι δεν αισθάνομαι το ίδιο; Βασικά αυτό το μπέρδεμα που νιωθω του το εχω εκφράσει.Θεωρει,οπως και οι δικοι μου,πως είμαι πιεσμενη απο το διαβασμα και νιωθω ετσι.Ειπαμε πως θα παμε μαζι και διακοπες(φανταζομαι θα με βοηθησουν να ξεκαθαρισω λίγο τα πράγματα)Δύσκολα..Τι θέλω τελικά;;Δεχομαι συμβουλες..
3
 
 
 
 
σχόλια
exelsior πράγματι με το παιδί αυτό είμαι ο εαυτος μου,με καταλαβαίνει, έχουμε επικοινωνία,θα έκανε-και κάνει-τα πάντα για εμένα,περνω καλά μαζί του,τόσα μου προσφερει με πληρες ανιδιοτέλεια.Δύσκολο να το βρεις αυτό φαντάζομαι σήμερα..Τι ψάχνομαι; Ισως πράγματι έχω μια πλαστη εικόνα του έρωτα στο μυαλό μου που με γεμίζει αμφιβολίες..Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Καλό μου, στην ηλικία είσαι σκάρτα 18 όπως βλέπω, το ''για πάντα'' από τώρα είναι πολύ μεγάλη κουβέντα... Δες το πώς θα πάει στην πορεία και κρίνεις... Πάντως, η προσωπική μου εμπειρία λέει πως όταν γίνεται το αντίστροφο κλικ, κατά κανόνα κάτι σημαίνει μεσομακροπρόθεσμα...Τέλος, θα σου πω και κάτι ακόμη, ίσως ακουσθεί ''κυνικό'': είσαι πολύ μικρή ακόμη για μείζονος κλίμακας αποφάσεις. Το ότι ένας άνθρωπος είναι ιδανικός στα 18 σου δε σημαίνει ότι θα είναι και εκείνος ο οποίος θα σου ταιριάζει καθ' όλα μετά από μία δεκαετία, όταν εσύ θα έχεις ολοκληρωθεί ως άνθρωπος και προσωπικότητα. Καλή τύχη.
Scroll to top icon