ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2016 | 12:42

Πιστεύετε

Στο κακό timing σε μία σχέση; Εννοώ το να ταιριάζεις με τον άλλον, και απλά να μην μπορείτε να είστε μαζί διότι τη συγκεκριμένη στιγμή υπάρχουν κάποια εμπόδια που το αποτρέπουν. Και αν αυτά στο μέλλον ξεπεραστούν υπάρχει πιθανότητα να ξανά σμίξουν 2 άτομα;
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ σαν κακό timing εκλαμβάνω και άλλα πράγματα.. Δε ξέρω πως το εννοεί ο φίλος/φίλη που το έγραψε, ωστόσο πχ προσωπικά έτυχε να φύγω από μια σχέση διότι απλώς δεν ένιωθα ακόμα τόσο ώριμος και ''γεμάτος'' για μια σοβαρή σχέση, παρόλο που με τη κοπέλα είχα πολλά κοινά.. Εγώ και αυτό το θεωρώ κακό timing, διότι αν αυτή τη γνώριζα σε 2-3 χρόνια το πολύ, πιστεύω θα ήμουν μια χαρά :)
Όσο και να το αρνουμαστε πεισματικά,παίζει ρόλο.Αν για παράδειγμα ξεκινάς μια σχέση και στη μέση προκύψει μια απόσταση τεράστια,άλλη χώρα,για πολύ πολύ καιρό,τότε ναι φταιει το timing. Πιστεύω όμως ότι αν δεν αφεθείς στη μοίρα σου ,όταν οι συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές μπορείς να ξανασυναντηθεις μ αυτόν τον άνθρωπο.
Αν τα δικά σου επαγγελματικα όνειρα είναι σ άλλη χώρα?Αν η οικογένεια και οι φίλοι σου είναι αλλού?Κι αν τα παρατήσεις όλα και κυνηγησεις τον έρωτα ποιος λέει πως ένα πρωί δε θα ξυπνήσεις γεμάτος στα απωθημένα?
Υποτιθεται οτι εχεις βαλει τις προτεραιοτητες σου. Αυτο λεμε. Οτι αν τα προσωπικα απωθημενα ειναι πανω απο την σχεση, τοτε δεν υπερβαινει το προσωπικο η αγαπη αυτη.Οχι οτι ειναι κατι κακο, απλα να ξερουμε τι λεμε.
Scroll to top icon