ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2016 | 16:23

The guy i love and the guy im in love with

'Εχω άααπειρο καιρό να μοιραστώ κάτι στη σελίδα αυτή αλλά μιας και βρίσκομαι σε ένα δύσκολο δίλημμα θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας πάνω στο θέμα.Ο τίτλος σχεδόν τα λέει όλα. .Είμαι 26 σε σχέση 2 χρόνια με ένα υπέροχο παιδί με το οποίο δε μας λείπει κάτι πέρα απ αυτό το πάθος που και το όμορφο άγχος που ένιωθα στην αρχή..τελευταία γνώρισα ένα άλλο παιδί με τον οποίο ξεκίνησε ένα αθώο φλέρτ σαν αστείο στην αρχή απο το οποίο παρασύρθηκα και ανέπτυξα μια σχέση πιο σεξουαλική και έντονων συναισθημάτων την οποία πλέον δεν μπορώ να διαχειριστώ..Το αγόρι μου το αγαπώ και έχουμε μια απίστευτη επικοινωνία και χημεία, περνάμε πολύ όμορφα μαζί και στο ερωτικό κομμάτι αλλά δεν υπάρχει αυτός ο έντονος πόθος που σου παίρνει το μυαλό και μοιράζομαι με το άλλο άτομο..ξέρω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι και δεν μ αρέσει και στην ίδια αλλά πραγματικά είμαι τόσο διχασμένη που δεν ξέρω τι απόφαση να πάρω..κάποιος που έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση και θα μπορούσε να δώσει μια φιλική συμβουλή θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Βιολογικά είμαστε φτιαγμένοι για να αντεχουμε τον έρωτα το πολύ 3 χρόνια.Λογικο είναι καθώς αν είμασταν μονίμως στα κόκκινα θα πεφταμε σαν τα κοτόπουλα ο ένας πίσω απ τον άλλον!Ωστόσο με τον ίδιο σύντροφο μπορείς να ξαναζωντανεψεις το πάθος είτε αναβιωνοντας κοινές αναμνήσεις ή με καινούρια πραγματα.Απο τη στιγμή όμως που μπήκε στη ζωή σου κάποιος άλλος,είναι λίγο ραγισμενο γυαλι.Το στοίχημα είναι να παλεψεις τη σχέση στα δύσκολα της (εφόσον υπάρχει αγάπη,κατανόηση,επικοινωνία) χωρίς να αρχίζουν να εισερχονται τριτοι.Ξερεις πιο είναι το σωστό.Καλη τύχη!
Μια μικρη ενσταση...Πως γινεται σε μια τελεια σχεση,οπως την περιγραφεις, να υπαρχει συναισθηματκο κενο που καλυπτει ενα τριτο προσωπο? Μετα τον πρωτο καιρο μολις καταλαγιασει η "σκονη" του ενθουσιασμου της νεας σχεσης, αν η χημεια ειναι σωστη εξακολουθεις να νιωθεις "γεματος" ακομα και χωρις αυτο το παθος που υπηρχε. Κατα τ'αλλα το διλλημα σου ειναι τοσο απλο μα και εξαιρετικα δυσκολο...αγαπη vs ερωτας. Καλη τυχη!
Scroll to top icon