ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2011 | 21:56

Βαριέμαι

Βαριέμαι απέραντα. Σήμερα μόνο, όχι γενικά. Έχω γυρίσει όλο το Ίντερνετ απ' άκρη σ' άκρη. Αν πράγματι μπορούσες να πεθάνεις από βαρεμάρα θα ήμουν βαριά άρρωστος. Αν δεν βαριόμουν θα έγραφα κι άλλα..
51
 
 
 
 
σχόλια
χααχαχχα εννοώ ότι θα γίνω και εγώ παντζαροντομάτα σαν εσένα,μόνο εκεί μπορώ να σε φτάσω,στα άλλα είμαι εγώ το γατάκι αυτή τη φορά(τα κατάφερα σχεδόν?:P)
Το αγαπημένο μου θα είναι αυτό που θα γράψω για εσένα(κοντεύω?χααχααχ).Είναι 2 ποιήματα που τα λατρεύω,αλλά δε ξέρω αν είναι τα αγαπημένα μου.Πάντως ξέρω ποιο είναι το αγαπημένο μου βιβλίο:)
Είναι τα αγαπημένα σου; :)Το Ζητείται Ελπίς είναι ένα πολύ μικρό βιβλιαράκι με πολλά μικρά διηγήματα μέσα! Μικρή μου είχε κάνει εντύπωση Ο ξανθός ιππότης! Είναι όλα όμορφα πάντως!
Αν έχεις χρόνο,αφιέρωσε 5-10 λεπτά να διαβάσεις τη Μαρίνα των Βράχων και την Ελένη του Σεφέρη.θα τα κοιτάξω αυτό που είπες γιατί δεν το γνωρίζω,όπως και την Αλκυόνη:)
χαχαχααχ αυτή είσαι!Να σου πω,ποιο είναι το αγαπημένο σου ποίημα?(αν δε μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο συγκεκριμένο πες όσα αυτά που σου αρέσουν πολύ:P)
Μου βάζεις δύσκολα, ποίηση διάβαζα όπως όλοι μέχρι το λύκειο και μ'άρεσε να προσπαθώ να το αναλύσω, μετά ενώ μου άρεσε δεν συνέχισα. Παρ'όλα αυτά μου είχε κολλήσει στο μυαλό το Μονόγραμμα που είχες ανεβάσει. Επίσης αν και δεν είναι ποίηση μου άρεσε πολύ το βιβλίο του Αντώνη Σαμαράκη, Ζητείται Ελπίς και αγαπώ επίσης την Αλκυόνη Παπαδάκη.
αχαχαχαχ ναι,αλλά τα εννοώ κιόλας!Πρέπει να κάνεις πρόβες στον καθρέφτη λίγο πριν τον ορκομωσία!Σκέψου να σε πιάσει τίποτα και να γίνεις έτσι!!!!:)
χααχααχ όχι και κόλακας!Η αλήθεια να λέγεται και άσε που προσπαθώ να σε κάνω να γίνεις σαν παντζαροντομάτα!Ωχχχχ....και ξαφνικά από την άλλη εβδομάδα γεμίζει η παραλία!
Ααα ευχαριστώ εκ μέρους της φίλης μου :)..Όχι στο τει μου, είναι συμφοιτήτρια..Εντάξει ταλαιπωρήθηκα αλλά δεν πειράζει, περάσαμε ωραία..Γλάρωσα και λίγο στο τραίνο και συνήλθα κάπως :)! Χαίρομαι τίγληθ :)!Είχες μάθημα;
Αααα μια χαρούλα:).Χαίρομαι που πέρασες ωραία!Καλά έκανες και έκλεισες για λίγο τα ματάκια σου(άγγελος και έτσι?:P),ελπίζω να νιώθεις καλύτερα:).Πήγα φροντιστήριο και έκανα κάτι σχέδια και πρέπει να πάρω κάτι πράγματα γιατί στη σχολή μας έβαλαν να κάνουμε μια μικρή μακέτα:/
Ααααχ είμαι κομμάτια!! Ολόκληρο ταξίδι έκανα σήμερα! Πήγα στο τει για την ορκωμοσία μιας φίλης μου στο Αιγάλεω, η τρελή μας έτρεχε για καφέ στο χαλάνδρι και μετά με άφησαν στο σταθμό της ειρήνης και πήρα το τραίνο και γύρισα... και μόνο που το λέω κουράζομαι!Εσύ καλά είσαι; :)
Συγχαρητήρια στη φίλη σου για το πτυχίο!(στο τει Πειραιά πήγες?:P).Καημενούλα ταλαιπωρήθηκες:(.Καλά βρε δε ντρέπονται να κουράζουν ένα τέτοιο πλάσμα?:)
Scroll to top icon