ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2016 | 19:19

Θέλω να εξομολογηθώ

Θέλω να γράψω για τη δικιά μου ιστορία γνωρίζοντας ότι αυτό που θα περιγράψω θα ακουστεί περίεργο. Ποτέ δεν είχα σταθερή φιλία με άλλες γυναίκες. Αυτό που έχω όμως τα τελευταία 4 χρόνια περίπου είναι μια ωραία φιλία με δυο άντρες, οι οποίοι μεταξύ τους γνωρίζονται παραπάνω καιρό. Στην αρχή δε κάναμε κολλητή παρέα αλλά στη συνέχεια με το καιρό δεθήκαμε περισσότερο. Έχουμε μια ανοιχτή παρέα και τα λέμε όλα μεταξύ μας, μέχρι που από το πουθενά, μετά από χρόνια φιλίας, έσκασε στο τραπέζι η ιδέα από τον έναν να κάναμε κάτι ερωτικό οι 3 μας σαν παρέα. Εγώ με το που το άκουσα το απέρριψα αμέσως αλλά σιγά-σιγά πείστηκα να το δοκιμάσω κυρίως επειδή τους γνώριζα χρόνια και τους είχα εμπιστοσύνη.Με τη πρώτη φορά που έγινε το τρίο έχω να πω ότι δεν ήταν καθόλου ωραίο, δε μπορούσα να το ευχαριστηθώ αφού δε μπορούσα να επικεντρωθώ σε έναν παρτενέρ, και φαινόταν κάπως ξενέρωτο σαν εμπειρία. Όμως στη συνέχεια όταν αυτή η πράξη μεταξύ των τριών μας επαναλήφθηκε αρκετές φορές άρχισα να το θέλω, μαθαίναμε τα κουμπιά μας και έγινε κάτι πολύ ωραίο κυρίως επειδή ήταν με τους συγκεκριμένους δύο άντρες τους οποίους θεωρώ σημαντικούς για μένα ως φίλους και ως συντρόφους. Περνούσαμε πολύ ωραία τους τελευταίους τρεις μήνες που συνεχίζει αυτή η κατάσταση είτε στο σεξ, είτε σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα κάνουμε σαν παρέα, όταν βγαίνουμε έξω. Και τους αγαπώ και τους δυο με τον δικό μου ξεχωριστό τρόπο. Το ζήτημα είναι ότι αυτή η ιστορία σταμάτησε πριν μια βδομάδα με πρόταση του ενός από τους δυο, πιστεύοντας ότι είναι καλύτερα για το μέλλον μας να το λήξουμε εδώ, ειδικά αφού άρχισε να ενδιαφέρεται για συγκεκριμένη κοπέλα με την οποία σκέφτεται να βγει. Κι εδώ είναι που του είπα ότι δε θέλω να βγει με αυτή τη κοπέλα γιατί δε θέλω να σταματήσει αυτή η κατάσταση που έχουμε. Είναι μπερδεμένος και λέει ότι δε ξέρει. Τον καθυστέρησα τουλάχιστον λίγο και δε θα βγει ακόμα ραντεβού μαζί της. Δε νιώθω ότι θέλω να σταματήσει αυτή η ιστορία που συμβαίνει μεταξύ μας τους θέλω και τους δυο, είναι τα αγόρια μου, γνωρίζω ότι αυτό που έχουμε έχει ημερομηνία λήξης αλλά δε το θέλω. Όσο παράλογη κι αν ακούγομαι, δε ξέρω τι θα έπρεπε να κάνω.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτές είναι επικίνδυνες καταστάσεις και οδηγούν σε ψυχολογικό αδιέξοδο ως είθισται. Μπορεί να είναι γλυκιά η πράξη, δεν το αμφισβητώ, αλλά τα αποτελέσματα είναι άσχημα απελπιστικά.
Τελικά όσο κι αν προσπαθούμε να το παίζουμε φιλελεύθεροι και ' δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του" δεν πείθουμε κανέναν. Κοπελια καλά έκανες και του ειπες αυτό που νιώθεις. Συζητήστε οι τρεις σας κι ίσως, αν υπάρχει θέληση, να βρείτε έναν τρόπο να δουλέψει και μακροχρόνια.
Ε θα κολλήσει κι αυτή στην παρέα σας και θα συνεχίσετε ως κουαρτέτο.. Άστον να βγει με την άλλη μήπως και ξεκολλήσεις με την όλη κατάσταση που έτσι κι αλλιώς θα τελειώσει κάποια στιγμή..
Scroll to top icon