ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2016 | 23:36

Είναι μιζέρια να κάνεις κοστολόγιο εν ετει 2016;

Καθόλου μιζέρια δεν είναι,η σχέση πρέπει να είναι ισάξια και αν δεν είναι,αυτό να συμβαίνει επειδή προσφέρθηκε η πλευρά που της περισσεύουν και όχι η άλλη πλευρά να γίνεται χειριστική.Απαράδεκτο.Ζούμε στο 2016.Ισότητα φύλων,οικονομική ισότητα ειδικά λόγω της ανεργίας και επειδη δεν ζούμε στο 1800.Προσωπικά,δεν δέχομαι ούτε ποτό να με κεράσουν αν δεν ξέρω ότι θα ανταποδώσω...το θεωρώ άσχημο σε τέτοιες εποχές να έχουμε τέτοιες ιδιότροπες απαιτήσεις και να αποτελεί και λόγος η απουσία χρημάτων της μίας πλευράς να μην δημιουργούνται και σχέσεις από ανασφάλεια των αντρών.Έλεος μην είστε πριγκίπισσες,υποβιβάζετε τον εαυτό σας πρώτα,δεν είστε οι γιαγιάδες σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μεγάλο θέμα: προσωπικά, εάν δεν έχω να κεράσω ένα ποτό μία γυναίκα, απλά δε θα βγω καν μαζί της, και δε θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να αγγίξει πορτοφόλι μία κυρία την οποία συνοδεύω, το θεωρώ ως θέμα αρχής για μένα στην ηλικία μου. Από εκεί και πέρα όμως, αυτό είναι άλλο και άλλο το να γίνεται ''κατάχρηση'' από την πλευρά της γυναίκας. Εάν δλδ μία θέλει να με ''γνωρίσει'' και παλαντζάρει και το παίζει δύσκολη και θέλει απόψε σινεμά, φαγητό και μπουζούκια σερί, είναι ολίγον καταχρηστικό να θέλει να της τα πληρώσω όλα για να περάσει καλά και να είμαστε και φιλαράκια. Όλα πάντως κρίνονται κατά περίπτωση αν και δε διαφωνώ με την ουσία της εξομολόγησης.
Scroll to top icon