ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2016 | 23:19

δεν ξέρω τι έπαθα

Είμαι με κάποιον σχεδόν τέσσερις μήνες. Είναι ο πρώτος με τον οποίο ολοκλήρωσα. Αυτό το αναφέρω για να δείξω πως ήταν τη δεδομένη στιγμή αυτός που αισθάνθηκα πρώτη φορά τόσο άνετα και κοντά του για να το θέλω. Το σεξ βέβαια δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που χρειάζεται μία σχέση. Αλλά θεωρούσα πως με κάλυπτε σε όλα, μπορούσα να κάνω παρέα μαζί του, να του εκμυστηρεύομαι πράγματα κλπ.Το θέμα είναι πως ξαφνικά...μία μέρα αισθάνθηκα πως όλα πέρασαν. Σαν κάτι να γύρισε και δεν καταλαβαίνω τι...Δεν ξέρω μπορεί να οφείλεται στο στρες των ημερών αυτών και να σε λίγες μέρες να μαο καλά..είμαι γνκ λίγο κυκλοθυμική...απλά δε θέλω να τον πληγώσω και δεν ξέρω γιατί το νιώθω αυτό. Εκνευρίζομαι χωρίς λόγο μ αυτά που λέει και κάνει (δεν το δείχνω ευτυχώς) χθες βγήκαμε και ήμουν μέσα στη ξινίλα.. Δεν θέλω να με βλέπει έτσι. Δεν θέλω να τον βλέπω όταν είμαι έτσι γιατί φορτίζω με αρνητικά αισθήματα κάτι που είναι όμορφο.Όχι αντικειμενικά μου χει φερθεί άψογα και δεν είναι πως κάναμε σχέση γιατί αυτός μου την έπεσε και είπα γιατί όχι... Από μόνη μου πήρα πολλές πρωτοβουλίες. Οπότε δεν μπορεί κάποιος να πει πως είναι επειδή δεν τον ήθελα τόσο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορεί να εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο. Αυτό απλά δεν υπάρχει.. κάτι υποσυνηδητα θα σε ενοχλεί που λέει.. Αυτό πρέπει να το ψάξει για να δεις τι ΣΕ ενοχλεί.. αν το αφήνεις χωρίς ψάξιμο και ανάλυση το φταίξιμο θα πέφτει πάντα σε σένα.. Για ποια αντίδραση νιώσεις να προσπαθείς να την αναλύεις, μην την αφήνεις να φεύγει έτσι..
"αντικειμενικά μου χει φερθεί άψογα"αυτό σου φταίει αν σε παραμελούσε μετά το σεξ θα είχες κολλήσει άσχημα δυστυχώς ο νόμος του γραμματόσημου καλά κρατεί !
Αγαπημενη φιλη.Εισαι ενα νεο, ευαισθηρο, δροσερο κοριτσι. Εκανες μια εξυπνη και απολυταομορφη επιλογη. Διαλεξες ενα εντιμο, τρυφερο, αξιολογο αγορι διπλα σου. Καταφερατε να δημιουργησετε μια ομορφη αναμνηση και να μοιραστειτε στιγμες που θα σας δεσουν στο μελλον.Μην τα γaμεις ολα επειδη διαπιστωσες οτι το υπερσπανιο Πικατσου στο αλμπουμ ειναι ενα μικρο κιτρινο ζωακι. Εισαι πιο εξυπνη απο οσο μας λεει το κειμενακ..ι
''θεωρούσα πως με κάλυπτε σε όλα'': μήπως τελικά δε σε καλύπτει σε όλα και τώρα ξαφνικά το νιώθεις υποσυνείδητα; πάντως, όταν γίνεται το αντίστροφο κλικ, συνήθως μεσομακροπρόθεσμα δεν υπάρχει γυρισμός.
Νομιζω οτι απλα εφυγε ο πρωτος ενθουσιασμος, αλλα θα αφηνε καποιο υπαινιγμο. Μου φσινεται σαν λιγο να "εκατσε" επειδη ψιλοεδεσε το γαιδαρο της. Βεβαια ειναι πολυ αρχη ακομα. Αλλα δεν μοιαζουν να εχουν οντως προβληματα.
Scroll to top icon