ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2016 | 01:16

.....

Εδώ και 20 χρόνια έχω χάσει τα μαλλιά μου,από δερματολογικό πρόβλημα,όχι υγείας ,σοβαρό και φοράω περούκα.Πέρα από όλα τα άλλα ένα θα σας εξομολογηθώ:και τι δεν θα δινα για να ξαναβουτηξω στο βυθό της θάλασσας..να κολυμπήσω ανάμεσα σε ένα κοπάδι ψαριών..να βλέπω τις αχτίνες του ηλίου να διαθλώνται μέσα στο νερό.Σ'αγαπω θαλασσιτσα χαμένη μου λατρεία ήσουν η ελευθερία μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπερα,ειμαι 20 ετων και δεν εχω πολλα μαλλια..λογω αναιμιας μου επεφταν συνεχεια μαλλια και φαινοταν ελαφρα το κεφαλι μου..λιγο αργοτερα ανεπτυξα επισης μια δερματοπαθεια και εχασα 50% των μαλλιων μου λογω λανθασμενης διαγνωσης..το πιθανοτερο απο οτι με ενημερωσαν ειναι οτι σε 10-20 χρονια θα χρειαστω περουκα αν δεν διορθωθει το προβλημα(μεχρι τωρα δενννν)..Στην αρχη με πειραζε πολυ, με πειραζε που δε μπορουσα να βαψω τα μαλλια μου,που επρεπε να εχω τα μαλλια μου κοντα, που δε μπορουσα να κανω κοτσιδες και πλεξουδες σαν τις φιλες μου..που πρεπει να στερεωνω το μαλλι μου με λακ στη φραντα για να μη φαινεται το κεφαλι μου πολυ...αλλα βεβαιως φαινεταιΠλεον δε με νοιαζει τοσο, καταλαβα πως οσο το σκεφτεσαι ειναι χειροτερα...πιστευω πως σε ενα βαθμο καταλαβαινω τη νιωθεις, δυναμη και υπομονη υπαρχουν και χειροτερα!!!
Scroll to top icon