ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2016 | 13:10

.

Το αγορι μου μετα το σεξ δεν θελει να τον βλεπω γυμνο, λεει οτι δεν πρεπει. Ποιος ο λογος;
15
 
 
 
 
σχόλια
1. Πόσο χρονών είναι; Αν είναι μικρός, ισως ντρέπεται. 2. Σεξ κάνετε με αναμμένα ή σβηστά φώτα; Έχετε κάνει σεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας; Τον έχεις δει ποτέ ολόγυμνο, καθαρά; Μήπως έχει κάποια ουλή ή κάποια μικρή δυσμορφία που να τον αποτρέπει απ΄το να σου δείξει το γυμνό του σώμα καθαρά;
Μήπως είναι πουριτανός; μήπως έχει κόμπλεξ; μήπως είναι θρήσκος; μήπως να τον αφήσεις και να βρεις κάποιον που δεν εχει τέτοια θέματα; μη σκας. Και το αγόρι σου θα βρει κάποια που θα έχει τέτοια θέματα. Οποτε καλό θα του κανεις.
Εχω ακουσει οτι μετα το σεξ πρεπει να καλυπτομαστε καπως λογω του οτι μετα η σχεση περναει σε αδελφικο σταδιο...Δεν ξερω αν ισχυει...βεβαια σε συνδιασμο με καποια αλλα πραγματα που "πρεπει" η "δεν πρεπει" να κανει ενα ζευγαρι...βασικα,γιατι δεν τον ρωτας??
Ο ιδιος που ελεγε να μην βλεπουν τα τριχρονα τους γοβεις γυμνους γιατι θα ζηλεψουν λιγω "ανισομερειας" γεννητικων οργανων και που απαντησε στον αερα ερωτηση τηλεθεατη για "τουκωλου τα 9μερα"?Riiiiiiiight.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon