ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2016 | 22:32

Δυσφορία στο σεξ

Κάθε φορά που κάνουμε σεξ με το αγόρι μου του λέω να σταματήσουμε πριν τελειώσει γιατί πονάω (δε λέω τελειώσω γιατί προφανώς σ αυτή τη φάση ψάχνω να βελτιώσω το θέμα πόνος πρώτα)Το θέμα μου είναι αν πρόκειται για ψυχολογικό ή οργανικό πόνο;Τι εννοώ... Την πρώτη φορά είχα πόνο κυρίως στην είσοδο γιατί έσπασε ο υμένας. Θεωρητικά φυσιολογικό.Την επόμενη είχα μία έντονη αίσθηση πως θέλω να κατουρήσω (πιθανολόγησα πως με κάποιο τρόπο πίεζε την ουρήθρα μου κι εξ ου ο πόνος)Τη τρίτη φορά αισθάνθηκα ένα πόνο στο πρόσθιο τοίχωμα προς ουροδόχο κύστη.Αν ήταν οργανικό θα πόναγα σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά;Είναι μήπως ψυχολογικό;Εσάς σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;Επίσης θέλω να σημειώσω πως κλειτοριδικό οργασμό έχω πολύ εύκολα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικη εμπειρια παρομοια δεν εχω ομως μια φιλη που μου γκρινιαζε το ιδιο οπως εσυ, ο γυναικολογος της της ειχε πει οτι εχει οπησθια κλιση της μητρας. Κανε μια επισκεψη, δεν εχεις να χασεις κατι!
Δεν ξερω για τη φιλη σου, αλλα1.κι εγω εχω και δεν με εμποδισε ποτε και σε τιποτα2.δεν "θεραπευεται" οποτε δεν νομιζω οτι η γνωση θα την βοηθουσε την φιλη μας παρα θα την χαντακωνε.Χωρις παρεξηγηση.
Γιατι καλε να τη χαντακωσει; αρχικα συμβαινει σε ολες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσινης και κατ επεκταση γεννιουνται με οπησθια κλιση περιπου το 20% των γυναικων. Δεν ειναι δα κ καμια αναπηρια. Απλα θελει συγκεκριμενες στασεις για να απολαυσει το σεξ..
Scroll to top icon