ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2016 | 19:42

.....

Το μονο που σκεφτομαι ειναι το φαγητο...Πειτε αγαπημενα και χειροτερα σας φαγητα!
10
 
 
 
 
σχόλια
Μου αρέσουν πολύ όλα τα είδη σούπας σχεδόν και κυρίως ψαρόσουπα, κοτόσουπα, μανιταρόσουπα, ζυμαρικά και πίτες γενικά. Δεν θα έτρωγα ποτέ πάπια και πατσά.
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο ένα αγαπημένο φαγητό αλλά πρώτα στις προτιμήσεις μου έρχονται τα μακαρόνια και το κόκκινο κρέας στα κάρβουνα. Το χειρότερό μου είναι το κακομαγειρεμένο φαγητό. Αν είναι σωστά μαγειρεμένο, διατηρούνται όλες οι γεύσεις και τ'αρώματα και χορταίνω. Αν είναι κακομαγειρεμένο, δεν μπορώ να το απολαύσω.
συμφωνω με soundslike σε αυτα που δεν μπορω να αγγιξω...τωρα σε αυτα που μου αρεσουν ειναι συνηθως πιτες με σπιτικο φυλλο(δεν ξερω να ανοιγω αλλα κατι καταφερα μια φορα),ζυμωτο ψωμακι(επισης δεν ξερω να φτιαχνω)και ολα τα σοκολατοειδη γλυκα :)αααα και μιλφειγ απο Κωνσταντινιδη..
Choc μου ξέρεις να τρως! Αυτό με το φύλλο ισχύει, είναι δύσκολο, ειδικά αν προσπαθείς να πετύχεις ένα συγκεκριμένο και δεν ακολουθείς μια τυχαία συνταγή... Θα αναφερθώ και σε αγαπημένα και πέστε οι φιλόζωοι να με φάτε. Κόκορας κρασάτος με χοντρό μακαρόνι, κυνήγι και κουνέλι στιφάδο! Πυρπολήστε με την αμαρτωλή!
χεχεχε κουνελι ΜΟΝΟ απο τον μπαμπα..αλλα δυστυχως δεν ζει πια..κοκορα οπως το λες μια φορα εχω φαει πριν χρονια..καλος ητανε :) μερικα φαγητα τα προσπαθησα να τα φαω αλλα δυστυχως δεν..πχ μαγειριτσα..οσο και να την παλεψα..κατι σαλιγκαρια με σαλτσα μου μυριζαν ωραια αλλα παλι δεν τα αγγιξα..Παντως εχει ενα δικιο ο merda σε αυτο που ειπε για τις μυρωδιες...γι'αυτο το λογο δεν ετρωγα ψαρια για χρονια..επειδη μου μυριζε η ψαριλα..και τελικα αν το φτιαχνες σπιτι σου κ μου το εφερνες το τρωγα..επισης μ'αρεσει το σουφλε(και το αλμυρο και εννοειται το γλυκο με βανιλια μαδαγασκαρης..κινγκ με ακους????τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα!!! :) )
Κι εγώ από πίτες που λες τρελαινόμουν για τη σπανακόπιτα της γιαγιάς μου...Έχουμε τη συνταγή, αλλά ποτέ δεν βγαίνει όπως ήταν η δική της :)Σουφλέ θα είναι το επόμενο γλυκό που θα φέρω στη βίλα με ειδική παραγγελία βανίλια μαδαγασκάρης, να είσαι σε ετοιμότητα! :)
Scroll to top icon