ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2016 | 13:25

Σπουδές στην Αθήνα

Το όνειρό μου είναι να σπουδάσω αυτό που αγαπώ (μακάρι πολυτεχνίο) σε μια άλλη πόλη και παράλληλα να δουλεύω σε κανένα μαγαζί ή εστιατόριο. Σκέφτομαι να βγάλω καμιά πατέντα και να την πουλήσω άμα μου έρθουν δύσκολα τα πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω πολύ να στοχεύσω για ΕΜΠ στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα με την εγκληματικότητα. Ακούω συνέχεια για ληστείες, για ηλικιωμένους που χάνουν τη ζωή τους για λίγα ευρώ. Δεν θέλω να καταλήξω νεκρή σε κανένα χαντάκι, οπότε θα ήθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν από προσωπική εμπειρία, αξίζει να προσπαθήσω? Έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτό το πανεπιστήμιο. Σας παρακαλώ πείτε μου υπεύθυνα γιατί η γνώμη σας θα παίξει ρόλο στην σχολή που θα δηλώσω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Η Αθηνα απο μονη της σαν πολη φιλοξενουσε και φιλοξενει απο πολλες αλλες χωρες ομαδες ανθρωπων. Οπως τοσα χρονια δεν μας ενοχλησε κανεις, με την εννοια του περπαταω στο δρομο και μου την πεφτουνε να με κλεψουν. Καπως ετσι και με τους προσφυγες. Για εμενα ειναι συνηθεια να βλεπω γυρω μου απο ολο το κοσμο ανθρωπους, καθε οικονομικης καταστασης να κανει βολτες στην Αθηνα. Ειμαι απο τα ατομα που η δουλεια μου απαιτει να αλλωνιζω σχεδον ολο το λεκανοπεδιο της Αττικης καθημερινα.Εαν εισαστε απο τα ατομα που εχετε ακομη την εννοια της γειτονιας οπου ολοι ειναι γνωστοι και ομιλητικοι καθως στη συνεχεια θα βρεθουν θελουν δε θελουν στη πλατεια ή στα μετρημενα στο χερι στεκια, τοτε όλες οι περιοχες στην Αθηνα θα σας μοιαζουν με κακοφημες. Η Αθηνα στο κεντρο της σαν πολη αν και πολυ ομορφη ειναι και πολυ παραμελλημενη..Ωσοσο, το ενοικιο αμα ειναι φτηνο, σιγουρα δε θα φταει η περιοχη αλλα η παλαιοτητα και οι φθορες του ακινητου.Βεβαια ακομη και σε ακριβο ενοικιο θα βρεις σπιτια με παραθυρα να μπαζουν ή με ηχομονωση μηδεν, ή με τη σπιτονοικοκυρα να μην αναλαμβανει να φτιαξει μελλοντικες φθορες.. Ασχετο με τη κατασταση λοιπον τπυ ακινητου πληρωνεις ακριβο νοικι ειναι γιατι το ακινητο ειναι κοντα στο πανεπιστημιο ή στο μετρο. Για αυτο αναφερθηκα οταν με το καλο περασεις, να σου δωσουμε δυο τρεις περιοχες κοντα σε προσβαση στο Πανεπιστημιο με ενα λεωφορειο. Στα περιξ επειδη στοχευουν σε οικογενειες εχουν πιο προσεγμενα σπιτια.Οτι αλλο χρειαστεις, χαρα μου!
Καλησπέρα, πιστεύω ότι και μακριά να μένω από το Πανεπιστήμιο μπορώ να τα βολέψω αν το νοίκι είναι σε προσιτή τιμή. Τώρα η γειτονιά στην οποία μένω συνήθιζε να είναι έτσι όπως την περιγράφετε αλλά όχι πλέον, οπότε δε νομίζω να καταλάβω καμιά αισθητή διαφορά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως. Αν τελικά περάσω Αθήνα, θα ξαναγράψω, για να ρωτήσω για τα σπίτια. Καλό σας μεσημέρι!
Σωστα τα λενε τα παιδια. Αυτα που βλεπεις στη τηλεοραση οντως υπαρχουν με τη διαφορα οτι Πρωτον ειναι τοσο τεραστια η πολη που σχεδον παντα υπαρχει η εναλλακτικη να φτασεις καπου και ας εχει πορεια ή απεργεια.Δευτερον οταν γινονται φασαριες η αστυνομια κλεινει τους δρομους κ υπαρχει σχετικη προειδοποιηση απο τα ΜΜΕΤριτο, εαν εχεις σκοπο να ερθεις στην Αθηνα με χρυσο κοσμημα στο λαιμο ή κατι να γιαλιζει, ναι θα σε βρουνε σε χαντακι.
Α και κατι ακομη, το ΕΜΠ ειναι στου ζωγραφου. Αθηνα ναι μεν, αλλα οπως ειπα και πριν ειναι τεραστια πολη. Εισαι μακρια απο το κεντρο οπου και γινονται τα περισσοτερα που βλεπεις στη τηλεοραση... Για να καταλαβεις την αποσταση, μιση ωρα με τα πόδια. Οταν με το καλο περασεις κανε αλλη μια αναρτηση να σου πουμε που να νοικιασεις! Καλη επιτυχια!
Καλησπέρα, ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Χρυσό κόσμημα φοράω μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα οπότε νομίζω ότι από αυτήν την πλευρά είμαι καλυμμένη :) Πολύ βολικό που το πολυτεχνείο δεν είναι στο κέντρο. Σχετικά με το πού θα νοικιάσω αν περάσω, η απορία που είχα είναι αν πάρω ένα φτηνό διαμέρισμα είναι απαραίτητο να είναι σε κακόφημη περιοχή? Έχω ακούσει ότι τα πιο φτηνά διαμερίσματα συνεπάγονται και ύποπτες συνοικίες. Παρακαλώ εσείς που ξέρετε διαψεύστε με αν κάνω λάθος. Καλό σας βράδυ!
Scroll to top icon