ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2016 | 17:43

Δεν αντέχω αλλο

Είμαι σε μια σχολή όπου πιέζομαι υπερβολικά με το διάβασμα χωρίς να μου αρέσει ιδιαίτερα. Το μόνο μου κίνητρο είναι να την βγάλω στα 6 χρόνια(για ποια σχολή να λεω άραγε...) προκειμένου να ξεφύγω από την καταπιεστικη μάνα μου που μου έχει κάνει τη ζωή κόλαση με την παρέμβαση της και τη συνεχή της γκρίνια για την προσωπική μου ζωή. Αισθάνομαι ότι δεν αντέχω άλλο, ότι έχω χάσει τον εαυτό μου, βάζω τα κλαματα με την παραμικρή αφορμή και ξεσπάω στα πάντα. Δεν ξέρω τι να κανω και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής αφού δεν ειμαι οικονομικά ανεξάρτητη και δεν με αφήνει καν να γίνω αφού με εκβιάζει πως αν βρω δουλειά και φύγω απ το σπιτι θα μιλήσει στη μητέρα του φίλου μου και θα κάνει τεράστια σκηνικά για να χωρίσουμε (το έχει ξανακάνει στο παρελθόν).Άλλες φορές με εκβιάζει πως θα κάνει κακό στον εαυτό της.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Από ότι κατάλαβα σπουδάζεις στην πόλη σου, γιατί δεν ζητάς μεταγραφή ? Ή γιατί δε βρίσκεις μία part time δουλειά ασχετα με το τι θέλει ή προσπαθεί να σου επιβάλει ή μητέρα σου? Δε μπορεί να κάνει κουμάντο στη ζωή σου , ηδη σε έχει αναγκάσει να σουδασεις κάτι που δε θες ( ιατρική από τα 6 χρόνια που λες ). Κάνε την επανάσταση σου όσο είναι νωρίς παρά τις απειλές της γιατί θα μαζέψεις πολλή πίκρα τα επόμενα σ χρόνια αν δεν αλλάξει κάτι..
Scroll to top icon