Σόιμπλε: Οι μετανάστες θα σώσουν τους Ευρωπαίους από την ενδογαμία και τον εκφυλισμό

Σόιμπλε: Οι μετανάστες θα σώσουν τους Ευρωπαίους από την ενδογαμία και τον εκφυλισμό Facebook Twitter
7

Το κλείσιμο των συνόρων στους μετανάστες θα οδηγήσει την Ευρώπη στην «ενδογαμία και τον εκφυλισμό», δήλωσε σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα  Die Zeit ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι στη Γερμανία οι Μουσουλμάνοι έχουν συμβάλει «στο άνοιγμα και τον εμπλουτισμό».

Ο Γερμανός υπουργός είπε ότι η Ευρώπη θα γίνει πιο σταθερή με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες γιατί διαφορετικά οι ευρωπαίοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το αναπαράγονται ο ένας με τον άλλο.


«Είναι η απομόνωση που θα μας καταστρέψει. Θα μας οδηγήσει στον εκφυλισμό και στην ενδογαμία. Δείτε τι συνέβη με την τρίτη γενιά Τούρκων, ειδικά τις γυναίκες, αποτελούν ένα τεράστιο δυναμικό καινοτομίας» είπε ο κ. Σόιμπλε.
 
Ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τις χώρες της Αφρικής, λέγοντας ότι «η Αφρική θα αποτελέσει πρόβλημα μας και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μα τι λέει ο άνθρωπος!!!Ότι δηλαδή 500 εκ. Άνθρωποι είμαστε λίγοι και αυτό το αποκαλεί ενδογαμια.Ε τότε και τα 7 δισ. Που είμαστε στον πλανήτη μου φαίνονται λίγα. Σας παρακαλούμε πολύ εξωγήινοι, ελάτε στον πλανήτη μας γιατί απειλούμαστε απο ενδογαμια και εκφυλισμό!!!
Οκ νομίζω είναι τραβηγμένο, δεν είμαστε νησιά Shetland. Με 500+ εκατομμύρια πληθυσμό για το gene pool της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορείς να μιλάς για την ενδογαμία σαν πρόβλημα.
Το όποιο παράδειγμα των Τούρκων μεταναστών ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας απο συγκεκριμένη χώρα μπορεί να μεταναστεύσει δε μπορεί ούτε για πλάκα να προσομοιωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με γελοία επιχειρήματα, αντί συγκεκριμένων και πολυεπίπεδων πολιτικών πρακτικών, δε λύνεται κανένα μεταναστευτικό.
""Οι μεταναστες θα σωσουν την Ευρωπη απο την ενδογαμια και τον εκφυλισμο....."".Ισως ναι.Ισως και οχι.Αλλα το οτι θα παρασχουν αμεσα φθηνο και προθυμο εργατικο δυναμικο στις βιομηχανιες των βορειων"προοδευμενων"χωρων,βοηθωντας αποτελεσματικα να συμπιεσθουν περαιτερω οι απολαβες,μισθολογικες και κοινωνικες,του αυτοχθονος εργατικου δυναμικου, δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις.