ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2016 | 23:40

Με τρέλαναν τα παιδιά σήμερα!

Γκρίνια, κούραση, φωνές και φασαρία! Άσχημη μέρα για όλες μας. Τα νήπια έχουν τη ενέργεια όσο 50 Red Bull και σήμερα ήταν η μέρα που δεν είχα καθόλου υπομονή λόγω ατυχήματος που είχα και πονούσα. Τα μαλωσα και τώρα έχω ενοχές... Να πάρει...
4
 
 
 
 
σχόλια
Συγνωμη τοτε μανουλα!! Εγω σε τετοιες δυσκολες μερες του μιλαω και του εξηγω πως ειβαι δυσκολη μερα. Ποσα καταλαβαινουν! Τον παιρνω αγκαλια και περναμε τη μερα στη κουζινα, ζυμωνουμε, μαγειρευουμε. Τον στελνω να μου φερνει πραγματα και κουραζεται και ειναι πιο ηρεμος καιχαρουμενος γιατι βοηθαει! βγαινουμε μια βολτιτσα, μια αγκαλια κι ενα παραμυθι και ερχεται η ωρα για υπνο κι εχει περασει ηρεμα η μερα. Το καλο ειναι πως η αγαπη της μαμας ειναι γιατρικο. Την επομενη μερα να τα γεμισεις με φιλια, να τους εξηγησεις τι συνεβη και θα σε συγχωρεσουν. Ελπιζω να σου εδωσα καμια ιδεα!
Λέγοντας τα νήπια εννοούσα αυτή την ηλικία. 2-4 ετών συγκεκριμένα! Τα μαλωσα γιατί έκαναν σκανταλιες και δεν είχα πολλή υπομονή και τους φώναζα χωρίς να έχω την υπομονή να τους εξηγήσω ότι ηταβ λάθος αυτ που έκαναν και επικίνδυνο.
Αν εισαι παιδαγωγος θα τολμησω να σου πω πως επρεπε να παρεις αδεια. Δεν εχεις δικαιωμα να μαλωνεις το ξενο παιδι επειδη δεν εχεις καλή μερα η εχεις καποιο πονο. Ασκεις λειτουργημα και δεν ειναι απλη η δουλεια σου. Το οτι ενα νηπιο εχει αστειρευτη ενεργεια νομιζω πως το ξερουν ολοι ιδιως αυτοι που επιλεγουν τετοιου ειδους επαγγελματα. Οπως επισης ξερουν και τον αντικτυπο της συμπεριφορας μας στο μυαλο και την ψυχολογια τους. Υπαρχουν πολλοι τροποι να ηρεμησουν και να βγαλουν την ενεργεια τους οι οποιοι δεν απαιτουν πολυ φροντιδα και προσπαθεια οποτε θα μπορεσεις κι εσυ να ξεκουραστεις αλλα κι εκεινα να εκτονωθουν λιγο! Θα με πειραζε πολυ αν γινοταν στο δικο μου παιδι. Το μονο που θα διευκρινησω ειναι πως τα λεω ολα αυτα μονο εαν και εφοσον δεν υπηρχε ιδιαιτερος λογος για το μαλωμα. Ισως να ειμαι υπερβολικη αλλα το θεωρω απαραδεκτο. Με συγχωρεις που ενω εχεις ενοχες σου τα λεω αυτα αλλα ισως την επομενη φορα που θα εχεις δυσκολη μερα σκεφτεις αυτα που σου και δεν τα μαλωσεις!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon