ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2013 | 03:33

V.V.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί κακοπροαίρετοισε αυτή την κοινωνίαπου θα ήταν παράξενο αν δεν συνέβαινε το ίδιο σε αυτή τη στήλη.Ειδικά κάτι κοκότες τύπου Φαμ Φατάλ και 10 αυγά Τουρκίας, που ανεμίζουν το λιβανιστήρι στα μούτρα μας θέλοντας να πιστεύουν ότι είναι πραγματικά ανώτερα όντα από εμάς τους κοινούς θνητούς, πολύ μου τη δίνουν! κι εμείς κυριούλα μου βγάλαμε πανεπιστήμιο. Κι εμείς έχουμε άποψη. Κι αυτοί που δεν έβγαλαν πάλι δε στερούνται τίποτα σε σύγκριση με σένα. Μόνο που έχουμε κάτι περισσότερο από σένα. Τα κότσια να βγάλουμε τα εσώψυχα μας ακόμα και μέσα σε μια στήλη του net , ενώ εσύ αποκρύπτεις εντέχνως τα πάντα για τη ζωή σου και υπάρχεις εδώ μέσα μόνο για να νουθετείς δήθεν τον κόσμο.Κανε ένα βήμα έξω από το σώμα σου και για πες μας τελικά : ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ?!V.V.
1
 
 
 
 
σχόλια
ρε παιδια γιατι ετσι?? εγω δεν την αντιπαθω.το μονο που με <ενοχλει> ειναι οτι ενω εχει ονομα χρηστη σχολιαστη στη λαιφο κοτσαρει κ απο κατω το φαμ φαταλ, αλλα οκ σιγα κιολας.
Scroll to top icon