ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2016 | 18:21

Δε μπορώ

Δεν αντέχω όταν γνωρίζω έναν άντρα να με κοιτάει συνέχεια στα βυζιά. Ναι το ξέρω είναι μεγάλα, αλλά δε γίνεται αυτό το πράγμα. Όταν έχω γνωριστεί με κάποιον και έχουμε σχέση και έρχεται και το σεξ φυσικά και θέλω να ασχοληθεί με το στήθος μου και να το κοιτάει όσο θέλει, δε θα τον ξενέρωνα, αλλά όταν ακόμα γνωριζόμαστε δε μπορώ, δεν είναι φυσιολογικό. Και μην ακούσω να μου λέει κανείς να μη το βγάζω έξω αν δε θέλω να το βλέπουν, γιατί με τέτοια ζέστη ειδικά δε γίνεται να φοράω πολλά ρούχα όταν βγαίνω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και μην ακούσω να μου λέει κανείς να μη το βγάζω έξω αν δε θέλω να το βλέπουν, γιατί με τέτοια ζέστη ειδικά δε γίνεται να φοράω πολλά ρούχα όταν βγαίνω Πηγή: www.lifo.grΈλα τώρα ρε κοπελιά αφού φτιάχνεσαι να σου τα κοιτάνε. Το θέμα κιόλας δεν είναι τα πολλά, αλλά μέχρι που φτάνει το ντεκολτε. Αλλά γουστάρεις να φαίνεται και καλά κάνεις.
Scroll to top icon