ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2016 | 18:34

Είμαι έτοιμη, είμαι έτοιμη, είμαι έτοιμη!

Να γνωρίσω κάποιο νέο άτομο. Να βγω εκείνα τα πρώτα ραντεβού, τα λίγο αμήχανα μα και χαριτωμένα. Ίσως έχουν και συνέχεια ίσως και όχι, αλλά είμαι έτοιμη να με ερωτευτούν... άντε και να ανταποδώσω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά τα ραντεβουδάκια που τελειώνουν αμήχανα.. Που θέλεις να σε φιλήσει για να σου δείξει οτι του άρεσες, κι αυτός είναι μαγκωμένος όπως κι εσύ! Και το φιλί έρχεται, αμήχανο κι αυτό στην αρχή και μετά γλυκό, μελίρρυτο, και να θες να σταματήσει ο χρόνος εκεί.. στο πρώτο φιλί... Γιατί δεν ξέρεις αν θα είναι το τελευταίο "πρώτο φιλί" που θα δώσετε... Και κλείνεις τα μάτια να ρουφήξεις κάθε στιγμή! Τη μυρωδιά του, το άγγιγμά του, το βλέμμα του.. Νιώθεις την καρδιά του να χτυπά όπως χτυπά κι η δική σου.. Και πριν ακόμα πεις καληνύχτα.. σκέφτεσαι πότε θα τον ξαναδείς.. Κι όταν πας σπίτι δεν μπορείς να κοιμηθείς, γιατί ακόμα νιώθεις τα χείλη του στα δικά σου..Στο εύχομαι καρδιά μου με όλη μου την ψυχή!!!
Scroll to top icon