ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2016 | 20:43

Ξεκινάς

μια συζήτηση μαζί της, σου απαντάει, της απαντάς, σου απαντάει με λιγότερες λέξεις, της απαντάς, σε γράφει, της στέλνεις, σε γράφει... Μετά οι άντρες δεν είναι κυνηγοί.
7
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης ο άνθρωπος που γουστάρει δε θέλει ούτε κυνηγητο ούτε παρακαλετο.Δραση-αντιδραση είναι το φλερτ,αλλιώς δεν είναι φλερτ είναι "σας προωθώ στη γραμματεία μου και αν βρει κενό θα σας ειδοποιησω".ΥΓ:Διεκδίκηση το τσατ;Σιριουσλι;
Στη ζωή είναι αυτά μωρέ. Διαφωνώ λίγο με τον Quite γιατί κάθε είδος "πολιορκίας" θα έπρεπε να θεωρείται "κυνήγι" στο 2016, καθώς και το ότι δεν γίνεται να πλησιάσεις κάποια που μιλάς μαζί της online αν σε πιστολιάζει χωρίς να σου δίνει μια ευκαιρία.Αλλά σε γενικές γραμμές τα παιδιά με κάλυψαν.Move on!
Το τραγικό δεν είναι να μη θέλει κάποια περαιτέρω επικοινωνία για τους δικούς της λόγους, το τραγικό είναι αφού έχει ξεκόψει ουσιαστικά με τον τρόπο της, αφού της πεις ''οκ, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να πιέζεσαι να μου μιλάς'', να προσπαθεί να βγει και από πάνω ότι είσαι πιεστικός, απαιτητικός, δεν κατανόησες καλά, δεν είναι έτσι και όλα αυτά τα ωραία.
Scroll to top icon