ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2016 | 16:43

Ο θάνατος της θηλυκότητας

Φρίκαρα με τις γυναίκες που καθόντουσαν δίπλα μου στην παραλία σήμερα, αρχικά έτρωγαν ρεύτηκαν κανα 2 φορές και μετά είπε η μία στην άλλη "ρε μαλάκα θα μπούμε λίγο στην θάλασσα να κατουρήσω και μετά φεύγουμε" !Να σημειώσω πως ήταν 20-25 χρονών και αρκετά εμφανίσημες - όμορφες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι ευγενικό! Δεν είναι μόνο θέμα θυληκότητας όμως, και όταν βλέπουμε ωραία παλικάρια που μόλις ανοίγουν το στόμα τους βγαίνει ρέψιμο ή οχετός από βρισιές πάλι ξενερώνουμε! Ή ακόμα χειρότερα να φτύνει ξέρω γω ο άλλος στο δρόμο φάτσα φόρα. Βρε παιδιά λίγα όρια!
Γιατί όταν το κάνουν οι άντρες είναι γοητευτικότατο..!Θάνατος της ευπρέπειας ναι, αλλά μην περιοριζόμαστε στη "θηλυκότητα". Δεν έχουν υποχρέωση σε κανέναν για να σφίγγονται...Αν είσαι άντρας, σκέφτηκες μήπως τις κοίταζες πολύ και ήθελαν να σε ξενερώσουν; :-)
Scroll to top icon