ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2016 | 22:46

Τι να τους κανω τετοιους φιλους

Να παιρνεις τηλεφωνο τους φιλους σου να τους ρωτησεις που ειναι για να πας απο εκει και να σε εχουν ανοιχτη ακροαση να κεκεδηζουν και να ακουγονται χαζογελειτα απο πισω.Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο Εγω που τραυλιζω οταν δεν ειμαι καλα ψυχολογικα ή που τοσα χρονια εκανα παρεα με τετοια ατομα.ελπιζω να μην ερθει κανεις στην θεση μου μονο αυτοΤετοια ατομα αντι να σε βοηθουν και να σε ανεβαζουν ψυχολογικα σου ριχνουν αλλη μια να πεσεις στον λακκο.Καληνυχτα
10
 
 
 
 
σχόλια
Θα προσβάλλω τα ζώα αν τους αποκαλέσω έτσι. Πάντως τους λυπάμαι τέτοιους ανθρώπους γιατί συνήθως δεν αντιλαμβάνονται πόσο γελοίοι ακούγονται.Εξευτελίζονται για μαλακίες.Μακάριος ο πτωχός το πνεύματι.
Και εγω τραυλιζω αλλά ειμαι καλα με μενα. Το χω πια δεχτει πως μερικες φορες θα τραυλιζω. Καλυτερα να τα χεις καλα με τον εαυτο σου παρα με τους αλλους γτ καποια στιγμη θα φυγουν.
αν ήμουν στη θέση σου θα ξέκοβα από αυτή τη παρέα.σε περίπτωση που τους κάνεις παρατήρηση για τη συμπεριφορά τους το πιο πιθανό είναι να σου πουν πως έκαναν ''πλάκα''. δεν είναι πλάκα. είναι κοροιδία. μην μασάς.
Αμφιβαλλω για το αν θα φτυνουν τα μουτρα τους αν απο τωρα δεν μπορουν να καταλαβουν την αξια του/της και φερονται τοσο σκαρτα συνηθως τετοιου ειδους ατομα δεν εχουν επιγνωση των πραξεων τους αλλα αναλογως και τον χαρακτηρα του αλλου.. (αποψη μου παντα)
Το ειπες και μονος/η σου απο τον τιτλο και μονο. Φυγε οσο ειναι καιρος και βρες ατομα που σε γεμιζουν, ζητανε την παρεα σου και σαγαπουν. Μην χανεις τον χρονο σου να στεναχωριεσαι για τετοια υποκειμενα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon