ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2016 | 18:16

Σπουδές

Λοιπόν καλησπέρα! Φετος έδωσα πανελλήνιες και δεν τα πήγα και πολύ καλά άσχετα που είμαι καλή μαθήτρια... Το σκέφτομαι για σπουδές στο εξωτερικό όμως οι γονείς μου δεν έχουν την οικονομική δυνατοτητα να με στείλουν... Μήπως μπορείτε να μου προτείνεται κάποια καλή σχολή στο εξωτερικό για σπουδές στην ιατρική; Βέβαια θα ήθελα να είναι κάπως οικονομική και το πτυχίο να είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα... Κάθε πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. δεν με ενδιαφέρουν σχολές στη Ρουμανια, Βουλγαρία κτλ γιατί δεν αναγνωρίζεται το πτυχίο
3
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρω ότι στη Γαλλία τα πανεπιστήμια κοστίζουν λίγο ( πχ 200 ευρώ το χρόνο ). Επίσης έχω ακούσει παρόμοια για Γερμανία. Ψάξτο λίγο και σίγουρα θα βρεις κάτι! :)
Εγω θα σου προτεινα να ξαναδωσεις.. Ομως απο οσο ξερω στην Γερμανια μπορεις να φοιτησεις σε Πανεπιστημιο χωρις διδακτρα και μοναδικη προυποθεση ειναι ο βαθμος απολυτηριου σου.. Ψαξε το λιγο παραπανω.Οι ιατρικες σε Ρουμανια και Βουλγαρια έχουν διδακτρα απο όσο ξερω και το επιπεδο δεν ειναι το καλυτερο.. Βεβαια το αν θελεις να γινεις καλος γιατρος και να βγαλεις σοβαρα την σχολη δεν εξαρταται απο το που θα σπουδασεις.. Επειδη είμαι σε ιατρικη στην Ελλαδα εχω γνωρισει και γιατρους που τελειωσαν στις παραπανω χωρες και ειναι εξαιρετικοι και αλλους που είναι ασχετοι.. Απο εσενα εξαρταται ποσο σοβαρα θελεις να ασχοληθεις.. Καλη τυχη σε ο,τι και αν κανεις!
Το πτυχίο Ρουμανίας και Βουλγαρίας όχι απλά αναγνωριζεται,αλλά παίρνουν και θέσεις ανθρώπων που έχουν βγάλει οριτζιναλ ιατρική.Αν θες να σπουδάσεις ιατρική μην πας εκεί,είναι τραγικά χαμηλό επίπεδο μόρφωσης και βγάζουν κακουργηματικα αδαεις "γιατρους".Αξιόλογες ιατρικές υπάρχουν σε πολλά πανεπιστήμια της Ευρώπης με καλύτερη την Αγγλία που διαθέτει ένα από τα κορυφαία συστήματα υγείας στον κόσμο.Αν πάλι έχεις κουράγιο ξαναδωσε να περάσεις Ελλάδα που διαθέτουμε πολύ αξιόλογες ιατρικές σχολές.
Scroll to top icon