ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2016 | 00:55

Ψυχικο τραυμα;

Λοιπον.. εδω και 3 χρονια εχω ενα προβλημα μια ερχεται μια φευγει.. λπν πριν 3 χρονια λπν ειχα ερωτευτει τοσο πολυ ενα αγορι ας μην τα πολυλογω ειχα χασει τον εαυτο μου για εκεινον παραλληλα μια απο τις κολλητες μου ειχε περασει μια φαση και τα ειχε με μια αλλη κοπελα εγω δεν ξερω τι επαθα απο αυτο ενω γενικα ειμαι οκ σαν ανθρωπος ουτε τετοια κολληματα εχω αλλα μπορω να πω οτι ημουν σε περιοδο που επηρεαζομουν με τα παντα, ετσι και με αυτο νομιζα βασικα η σωστη λεξη ειναι φοβομουν μηπως ειμαι και εγω, οχι οτι ειναι κακο δεν κατακρινω κανεναν απλα εμενα δεν μαρεσει και δεν θελω ρε παιδι μου ειναι επιλογη μου αλλα παρολα αυτα τοσα χρονια με κυνηγαει και δεν αντεχω αλλο να το αφηνω ετσι εχω πει στον εαυτο μου οτι πρεπει να το ξεχασω μεχρι και η φιλη μου το ξεπερασε και εχει αγορι και εγω εχω αγορι αλλα μερικες φορες οταν διαβαζω κατι η βλεπω επηρεαζομαι και θυμαμαι αυτο, παντα μου αρεσαν τα αγορια παντα και ειμαι και με ενα αγορι πολυ καιρο αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται.. σαν με καποιο τροπο να προσπαθω να ειμαι χαλια ολη την ωρα..δεν εχω προβημα με τους ομοφιλοφυλους προς θεου αλλα δεν μαρεσει δεν θελω να ειμαι εχω ονειρα για εμενα και.. δεν θελω καθε φορα να το θυμαμαι αυτο τοτε στα καλα καθουμενα.. θελω βοηθεια και γνωμες για να το ξεπερασω σας παρακαλω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Kαταρχην απο τον τίτλο, και απο αυτα που γραφεις "φοβαμαι, δε θελω, ειναι επιλογή μου, δεν μαρεσει, δεν θελω να ειμαι εχω ονειρα για εμενα" το σιγουρο ειναι οτι εισαι ομοφοβική.Η ομοφοβία συνεπαγεται απο την ελλειψη γνώσεων για την ομοφυλοφιλία και την σεξουαλικότητα γενικότερα. Καλό θα ήταν να ξεκινησεις να διαβαζεις για το θέμα να αποκτήσεις καποιες γνωσεις να ξεκαθαρισεις καποια πραγματα και να εξαλείψεις τα αρνητικα συναισθηματα. Υπαρχουν πολλές πηγές πλέον στο google. Σε ένα κόσμο που σε μαθαίνει πρώτα να εισαι ομοφοβικός και μετα εσυ αντιλαμβάνεσαι οτι "παιζει" (ακόμα κιαν δεν είναι σίγουρο) να είσαι ομοφυλόφιλος/η,ή άλλη σεξουαλικοτητα, το πιο πιθανό είναι να σοκαρεσαι.Το να έχεις κάποιες ομοερωτικες σχεσεις δε σημαινει απαραίτητα πως είσαι γκει. Μπορεί να ψάχνεις την σεξουαλικότητα σου και με την παροδο του χρόνου να αντιληφθεις πως δεν είναι αυτή η φύση σου. Αν η φίλη σου τωρα είναι σε σχέση με αγόρι δε σημαίνει πως απαραίτητα κατασταλαξε με την σεξουαλικότητα της. Για τον καθένα είναι διαφορετικά, δε ξέρεις τι συμβαινει μέσα της, εκτός αν στο είπε, που δεν υπαρχει λόγος να την αμφισβητούμε. Επίσης η σεξουαλικότητα δεν είναι στρειτ ή γκέι. Υπαρχει και η αμφιφυλοφιλία(bisexual), που είναι η έλξη και απο τα δύο φύλα.Δεν λες ξεκαθαρα αν ελκεσαι σεξουαλικα και συναισθηματικά απο το αντίθετο φύλο, λες απλα φοβασαι μηπως και.Η σεξουαλικότητα μας ΔΕΝ ειναι επιλογή μας, απλα συμβαίνει να ανηκουμε σε μια σεξουαλικότητα και αυτη ειναι η φύση μας. Το να καταπιεζεις την φύση σου και το συναισθημα (αν υπαρχει μια πιθανοτητα να είσαι γκέι ή μπαι) δεν θα λύσεις κανένα πρόβλημα και δε θα το ξεπεράσεις. Απλα θα εχεις μια καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.Μην τα βλέπεις αρνητικά. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι ετεροφυλόφιλοι εκει έξω και μια χαρα ζουν τη ζωή τους, είναι ευτυχισμένοι και κανουν πολλά όνειρα.Αν σε απασχολεί τόσο πολύ ψάξε το, μην το καταπιέσεις.
Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα η οποία μου είπε αντίστοιχη ιστορία, είναι 26 πλέον και το είχε κάνει γύρο στα 20. Όταν μου έλεγε την ιστορία της, την αφηγήθηκε με τον ίδιο τρόπο. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου και να σου πω τα αποτελέσματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon