ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2016 | 20:05

Σπουδές;

Το μόνο που μου φαίνεται ως το πιο "ενδιαφέρον" σε σχέση με άλλους τομείς, είναι αυτοματισμοί-ρομποτική. Παρόλα αυτά διαβάζω οτι ειδικά η Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι από τις πιο δύσκολες σχολές ίσως και η πιο δύσκολη. Το θέμα μου δεν είναι το πόσο δύσκολη θα είναι. Το θέμα μου είναι αν αξίζει. Τι μπορείς να κάνεις μετά; Έχει προοπτικές; Υ.Γ. Επειδή βλέπω οτι Αυτοματισμός-Ρομποτική υπάρχει και σε Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρονικών Μηχανικών,αλλά και Μηχανολόγων Μηχανικών, ποια είναι η καλύτερη επιλογή;Ευχαριστώ,"Κάποιος βλάκας που θέλει να αλλάξει το κόσμο"
1
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα, οντως παλουκι σχολη, αν την επιλεξεις να σαι προετοιμασμενος για γερο διαβασμα. Δευτερον, εχει οντως ακρη απο αυτοματισμους κλπ και γενικα θεωρω πως εχει αποκατασταση σαν σχολη. Ομως απο οσο ξερω, απλα ο συγκεκριμενος τομεας της ρομποτικης κλπ που λες εχει κυριως ακρες για εξωτερικο. Απ τα λιγα που γνωριζω, ελπιζω να βοηθησα καπως! Ακολουθα αυτο που σου αρεσει :)
Scroll to top icon