ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2016 | 18:21

Οταν ειναι δυσκολο να χαμογελασεις αληθινα

γιατι εχεις χαλασμενα δοντια και καθολου χρηματα για να κανεις κατι γι' αυτο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομίζω πως το να χαμογελάς αληθινά βασίζεται στο αν έχεις χαλασμένα δόντια η όχι, ή στο να μην έχεις καθόλου δόντια. Χαμογέλασε όσο μπορείς και όπως σου βγαίνει. Μερικοί δεν μπορούν να χαμογελάσουν καθόλου... και δεν είναι επειδή έχουν χαλασμένα δόντια!
Υπαρχουν τακτικα οδοντιατρικα ιατρεια σχεδον σε ολα τα μεγαλα νοσοκομεια, οσο ξερω, οπου μεσω της ασφαλειας σου μπορεις να κανεις αρκετες οδοντιατρικες εργασιες.Αν δεν εχεις ασφαλεια, ρωτας αν με τον ΑΜΚΑ σου μονο ως ανασφαλιστος δικαιολογουνται καποιες βασικες τουλαχιστον εργασιες.Επισης αν υπαρχει οδοντιατρικη πανεπιστημιακη σχολη στην πολη που μενεις, ρωτα αν και ποτε προσφερουν οδοντιατρικη παρακολουθηση και οδοντιατρικες εργασιες δωρεαν ( γινεται συνηθως στα πλαισια πρακτικης εξασκησης των τελειοφοιτων, οπου οι φοιτητες κανουν σφραγισματα/ απονευρωσεις και δεν ξερω ποιες αλλες παρεμβασεις με την επιτηρηση ομως καθηγητη και ψαχνουν εθελοντες. Εχω ακουσει καλα λογια για την ποιοτητα της δουλειας που γινεται)Ψαξε λιγο καλυτερα..και καλη επιτυχια :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon