ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2016 | 23:10

παιδια

εχω κολλησει με 10η εντολη .πειτε κανα καλο επεισόδιο!
12
 
 
 
 
σχόλια
ΜαναΘεμα τιμηςΕισβοληΜεσοτοιχιαΠροστατευομενα μεληΟικογενειακη γιορτηΚαι γενικα ειναι αποστευτα ολα και αυτα και τα ρπισοδια του κοκκινου κυκλουΑπο τα καινουργια της 10ης εντολης αξιζει το επισοδιο " η σιωπη"
Τα αγαπημένα μου ήταν : "θέμα τιμής", "οικογενειακές αξίες", " η απαγωγή" και από τα νέα επεισόδια (δεν ξέρω με σιγουριά αν λέγεται έτσι) "το δώρο". Και 3ο νόμο να δεις, ειδικά το πρώτο επεισόδιο, εντάξει απλά υπέροχα όλα!
ναι,ναι 3ος νομος...ωραιο αλλα λιγα επεισοδια ρε γμτ...στα καινουργια της εντολης παντως ,απογοητευτικα καπως...δεν ξερω ειναι πολλα αυτα που θα σου εγραφα αλλα δεν θα στα γραψω τωρα γτ παω για νανι...θα στα γραψω αυριο(τι εννοεις δεν με ρωτησες...???) :P
Δεν εισαι η μονη ... δυο τρια επισοδια αξιζαν αλλα δεν θυμιζε σε τιποτα τα παλια του Κοκκινοπουλου ισως λαθος ηθοποιοι σε λαθος ρολους.... τα μονο που θυμιζε τα παλια ηταν η σιωπη (απιστευτη Καραμπετη) αυτο με την ουκρανεζα και αυτο τ τελευταιο με το παιδιπου ηταν στη φυλακη και ειχαν σκοτωσει οι μπατσοι τους φιλους του... ολα τα αλλα μερικες φορες θυμιζαν λιγο απο οικογενειακες ιστοριες και επαναλριψη γεγονοτων απ τα παλια της δεκατης εντολης (βλεπε επισοδιο με αδελφια που αγαπιουνται το εχουμε δει στη δεκατη εντολη παλι απο Παπα και Σταγκογλου )
Scroll to top icon