ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2016 | 21:44

Ο κόσμος

Ο κόσμος είναι ειδικά διαμορφωμένος για τους τελεειους ανθρώπους, εσάς με τα αψεγάδιαστα πρόσωπα και τα ολολευκα δόντια. Εσάς με το ιδανικό ύψος και βάρος, εσας που είστε αρτιμελείς. Ξέρετε πόσες λιγότερες ευκαιριες στη ζωή έχω εγώ από σας; Εγώ η πολύ χοντρή/αδυνατη, εγώ η πολύ ψηλή/κοντη, εγω η πολύ λευκή/μαυρη, εγω που έχω ένα τόσο δα κενό στα δόντια, εγώ που δεν βλέπω καλά, εγώ που δεν ακούω καλά, εγώ που δεν μιλάω, εγώ που γεννήθηκα με κινητικό πρόβλημα, εγώ που έχω σύνδρομο down. Ξέρετε ποσο περίεργα με κοιτατε στο δρόμο; Ξέρετε ότι δε με θέλετε για φίλη σας; Ξέρετε πόσες λιγότερες ευκαιριες για δουλειά έχω; Κι όσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα τόσες λιγότερες είναι οι ευκαιρίες μου για ζωή.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σα να ζητε σε άλλο κόσμο παιδιά. Έχετε δει πόσες λιγότερες ευκαιριες έχουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες; Δηλαδή πιστεύετε ότι αν χαμογελουσαν ξαφνικά θα φτιαχτεί μία ραμπα που να τους επιτρέπει την πρόσβαση στο πανεπιστήμιο; Ή ο εργοδότης θα τους προσλάβει; Αυτό το γινε η αλλαγη που θες... δε γίνεται φιλτατη σοκοφρετα. Ειναι τόσο απλό και εύκολο να το λες. Αλλά πως μπορώ να αλλάξω τον κόσμο που με κοιτάζει με στραβά; Και μη μου πείτε να μη με ενδιαφέρει γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό δε γίνεται.
Ένας χαρούμενος και θετικός άνθρωπος δεν είναι ποτέ άσχημος. Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους με ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η ενέργειά τους ήταν τόσο άσχημη που η ομορφιά τους χανόταν. Κι αυτό γιατί ήταν μέσα στην ξινίλα και μιζέρια. Κατά τα άλλα όπως τα λέει η Σοκοφρέτα. Χαμογέλα :)
Scroll to top icon