ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2016 | 22:37

Τι να πωωω

Εχω 1,5 χρόνο σχέση με κάποιον και τα πάμε μια χαρά, το σκεφτόμαστε και για σοβαρά αργότερα στο μέλλον, περνάμε πολύ χρόνο μαζί και γενικά όλα είναι καλά μεταξύ μας..Ομως τις φορές που δεν είμαστε μαζί και μιλάμε στο τηλ ή στέλνουμε μηνύματα, δεν λέμε τιποτα το ιδιαίτερο και αυτό καποιες φορες με ξενερωνει ή με κανει να βαριεμαι γιατί δεν έχουμε τίποτα να πούμε, ενω όταν είμαστε μαζί ειναι τόσο διαφορετικά, μιλάμε ολη την ωρα χωρίς σταματημό..Απλα ώρες ώρες πιστεύω οτι στέλνουμε άσκοπα εφόσον δεν λέμε κάτι το ουσιαστικό, με αποτέλεσμα καποιες φορες να σταματάω να στελνω και να του λέω οτι θα μιλήσουμε πιο μετα για παράδειγμα..Ισως έχει χαθεί η επικοινωνία, ίσως φταίει το οτι εκείνη τη στιγμη είμαστε μακρια ο ένας απο τον άλλον, δεν ξερω, αλλά θα 'θελα να δω αν συμβαίνει και σε αλλες σχέσεις αυτό και πως το αντιμετωπιζετε..
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλά εχουμε να πούμε πράγματα όταν είμαστε πολλές μερες χωριά αλλα οχι καθε μερα καθε στιγμή... Ειναι μερες που βαριέμαι να στείλω μηνυμα όλο τα ίδια και τα ίδια ! Βέβαια αυτό μου συμβαίνει και στις φιλικές σχέσεις και όλο ακούω παραπάνω και μου φαίνονται πολυ ανώριμα !
Αυτό που ξεψειριζετε την κάθε λεπτομέρεια στη σχέση για να δείτε αν υπάρχει πρόβλημα.. Θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν είχατε τι να κάνετε οταν είσαστε μαζί και βαριοσασταν ο ένας τον άλλον.. Απολαύστε τη σχέση σας!
Scroll to top icon