ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2016 | 09:39

Δουλειά :(

Εδώ και έναν μήνα σχεδόν έχω πιάσει δουλειά σε μαγαζί με ρούχα ως πωλήτρια για πρώτη μου φορά. Τα χρήματα που δίνουν είναι πολύ λίγα αλλά έστω και αυτά τα χρειάζομαι και θα έκανα το οτιδήποτε! Μα όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά ψυχολογικά διότι φοβάμαι συνέχεια μην κάνω λάθη κτλ. και γενικά είμαι τέρμα αγχώδης τύπος και οι ανώτεροι μου εκεί λένε μέχρι τον Αύγουστο πρέπει να ξέρω τα πάντα απο το προϊόν μέχρι ταμείο κτλ.! Γνωρίζω πως πίεση υπάρχει σε όλες τις δουλειές αλλά νομίζω κιόλας πως δεν μου ταιριάζει η πώληση. Δεν νιώθω καλά εγώ καο δεν ξέρω τι να κάνω γιατί άλλη δουλειά δεν έχει παρουσιαστεί ενώ στέλνω παντού βιογραφικό. Θα εκτιμούσα όσοι θέλετε να μου γράψετε από μια συμβουλή :( . Κ, 22.
1
 
 
 
 
σχόλια
Την συγκεκριμενη δουλεια την εκανα 10 χρονια τα 3 τελευταια ημουν υπεθυνη καταστηματος αρα εχω ερθει στη θεση σου εχω περασει και απο την αλλη θεση. Αυτο που εχω να σου πω ειναι να χαλαρωσεις να κανεις οτι μπορεις αλλα μεχρι εκει αν νομιζεις οτι κατι δεν μπορεις να το καταφερεις μεχρι τον αυγουστο να το πεις να επικεντρωθεις σε αυτο το κομματι ωστε οταν ερθει η στιγμη να εισαι οκ. Και μια τελευταια συμβουλη το αγχος εχει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα και δεν αξιζει να χαλας την ψυχουλα σου πιστεψε με στο λεω εκ πειρας!
Scroll to top icon