ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2016 | 17:32

?

Ήμουν η πρώτη κοπέλα που είχε..ειμασταν πολύ δεμένοι όμως μετά από μια ανυπόφορη κατασταση λόγων πολύ συχνών τσακωμών εκείνος έδωσε το τέλος.ειπε πως δεν θέλει να ξανά κάνει σχέση..το μόνο που θέλει είναι η ελευθερία του..απο τότε βγαίνει,ξενυχτάει χωρίς τίποτα ερωτικό να παίζει..(είναι εξακριβωμένο)..πως το εξηγείτε;;έχουν περάσει 2,5 χρονια από τότε..μου φαίνεται απίθανο το ότι δεν έχει κάνει κάτι με καμια άλλη..θέλω τη γνώμη σας!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ειτε πηγε με αλλη ειτε οχι δεν νομιζω πως ειναι κατι που μπορεις να λες με σιγουρια, οτι κιαν σου ειπαν, οποιος/α κιαν στο ειπε.Καιρός να τον ξεπερασεις.
Πάντως εγω δεν πιστεύω να μην έχει κανει. Τι εξακριβωμένο μας λεει ; Έχει gps στο πουλί του ; Άσε μας ! Και ο πιο χαλιας να ειναι θα είχε βρει μια μέσα στα 2.5 χρονια έστω μια φορα να κανει κατι . Θα συμφωνήσω οτι δεν περιμένει εσένα τοσο καιρό θα έκανε κατι αν σε ήθελε
Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποια άτομα όταν ξενερώνουν με κάτι το ξεγράφουν μέχρι να έρθει κάτι που θα τους κάνει εντύπωση και αν. Υπήρξαν και εμένα φάσης της ζωής μου που είχα ξενερώσει με φίλα ή group ατόμων μετά από απογοητεύσεις, αλλά με τον καιρό περνάει ή συμβιβάζεσαι.Γενικά θα σου πρότεινα να τον ξεχάσεις, αν έχει πραγματικά περάσει 2.5 χρόνια χωρίς να κάνει κάτι τότε περιμένει την "μια" να είσαι σίγουρη πως δεν είσαι εσύ αυτή.
Scroll to top icon