ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2016 | 01:04

Μπορεί να είναι λίγο νωρίς να σκέφτομαι αυτά και ανόητο.

Φέτος έδωσα πανελληνιες και πήγα πολύ καλά οπότε από τον Οκτώβριο θα είμαι και εγώ φοιτήτρια. Το θέλω αυτό, και να φύγω να πάω να ζήσω μόνη μου και να κάνω γενικά μια καινούργια αρχή. Στο σχολείο όμως ποτέ δεν θυμάμαι να είχα πραγματικές φίλες. Εννοώ ότι μπορεί στα πλαίσια του σχολείου να μπορούσα να συζητώ με τις συμμαθητριες μου αλλά μέχρι εκεί, έξω από το σχολείο δεν είχαμε καμία σχέση. Και αυτό ακριβώς είναι που φοβάμαι και τώρα ότι δεν θα καταφέρω να αποκτήσω ούτε στο πανεπιστήμιο κάποια φίλη και ότι μπορεί να είμαι ολομοναχη. Είμαι γενικά κλειστός χαρακτήρας και μάλλον αυτό φταίει και όσο και αν θέλω να το αλλάξω δεν μου είναι καθόλου εύκολο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πω την εμπειρια μου....πηγα κ γω φοιτητρια...εκανα 2 πολυ καλες φιλες κ πολλες απλες φιλες ή γνωστες..επειτα απο 4 χρονια κάποιες μου εξομολογηθηκαν οτι στην αρχη με φοβόντουσαν....ειχα παραξενο απομακρο βλεμμα!!αλλα μολις γνωριστηκαμε ολα τελεια...γι αυτο φορεσε το ωραιο σου χαμόγελο κ με μια καλη διαθεση ολα θα γινουν!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon