ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2016 | 15:24

Σοκοφρετενιες σκεψεις...

Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!Δεν μπαινω οσο εμπαινα γιατι δεν πολυπρολαβαινω, οποτε συνοψιζοντας...@Merda, δε ξερω αν διαβαζεις καθολου, ευχομαι να εισαι καλα!@Λεμονακι, ψησου για κανενα real party και κλεινω jet asap. Ευχομαι να βρεις συντομα τη καλυτερη δουλεια για σενα. Σε λιγο καιρο ερχομαι Αθηνα, αλλα αν προτιματε, σας περιμενω στο νησι. @confusedsatine, choc, Ανια, δεν ψηνεστε για σεναριογραφοι???!! Το 'χετε!!! :D@Νεφελη, στο παρτυ του λεμονιου, αναλαμβανεις τα φαγητα!@ Γλειπτη...βρε βρουτε, κι εσυ μας εγκαταλειπεις? Ποιος θα γλειφει τωρα? Δεν εισαι προβλεψιμος...Καλα, κι αν εισαι λιγο, τι πειραζει? Ολοι ειμαστε λιγο-πολυ.Κρααααααατς*Αχ, τεντωθηκα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλα σοκοφρετα ετσι οπως το εγραψες νομιζα θα εφευγες και εσυ...Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..Αλλα ποια σεναρια τωρα??? Τωρα θα ηθελα να ερθω στην αγαπημενη νησαρα σου(ειχα ερθει το 2003 κ λατρεψα) και να κανουμε μπαναρες κ τρωγοντας παγωταρες...Δρατομαι της ευκαιριας να πω κ στον γλειπτη οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ και οτι τον τελευταιο καιρο με ειχε εξεπληξει κ ευχαριστα με τον εξυπνο σχολιασμο του σε καποιες σεξουαλικες αλλα κ μη σεξουαλικες εξομολογησεις...μαλιστα εχτες μου ηρθε να του το ξαναγραψω...Επισης να πω οτι δεν ειναι κακο να γοητευτεις απο καποιον και να το εκφρασεις...ισα-ισα!!!Πολυ θα θελα να γλειφαμε ενα παγωτακι μαζι βρε γλειπτη...;-)
Scroll to top icon