ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2016 | 15:25

Στυλ & κουλτουρα

Τωρα τελευταια εχω αρχισει να ψαχνομαι κ να πειραματιζομαι με το boho gypsy ethnic hippie κλπ λουκ και την ολη ιδεα οχι μονο απο πλευρας εξωτερικης εμφανισης αλλα και της ιδεολογιας που αντιπροσωπευει..θα ηθελα λιγες παραπανω πληροφοριες,μαγαζια(θες/νικη)μουσικη και ο,τι αλλο θα θελατε να μου προτεινετε..ευχαριστω πολυ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Χαίρεται,Αν είναι να το ψάχνεις τόσο άστο... Μου ακούγεσαι σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που δεν ξέρει τι να κάνει με τη ζωή του. Είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ευχαριστώ!
Δεν μιλω αποκλειστικα για την συγκεκριμενη εξομολογηση αλλα γενικοτερα..πολλοι ανθρωποι εδω μοιραζονται προβληματα κ ανησυχιες και θελουν μια συμβουλη και μια στηριξη απο καποιον..το κραξιμο δεν βοηθαει ουτε καν εσενα που νομιζεις πως τονωνεις τον εγωισμο σου..ισα ισα χανεις την λιγοστη σου αξιοπρεπεια..και ναι ησουν αγενης αν δεν σου αρεσει το στυλ αυτο θα μπορουσες πολυ απλα να πεις:"το στυλ αυτο δεν ειναι του γουστου μου και δεν μου αρεσει" σε αντιθεση με το "παρε ενα οπλο και αυτοκτονα πρωτου διαιωνισεις το ειδος σου"..συγγνωμη που στο λεω αλλα η φραση σου ηταν η αγενεια στο μεγαλειο της!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon