ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2016 | 08:44

Δίλημμα

Εξομολογούμαι πως βρίσκομαι σε δίλημμα και χρειάζομαι την εμπειρία σας.Αθήνα ή Ιωάννινα για σπουδές, μην διστάσετε να αναφέρετε τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σας ευχαριστώ όλους που αποφασίσατε να μου γράψετε.Νομίζω θα επιλέξω τα Ιωάννινα,αλλά έχω μέχρι την λήξη της προθεσμίας την Παρασκευή,οπότε θα ανακεφαλαιώσω τι πραγματικά θέλω να κάνω και θα καταλήξω σε ένα εύλογο συμπέρασμα.Πάντως όποια και αν είναι η κατάληξη μου είστε όλοι ευπρόσδεκτοι για κέρασμα!
Συμφωνω με τους προλαλησαντες και θελω να προσθεσω πως θα μπορουσες να σκεφτεις και κατι ακομα πριν κανεις την επιλογη σου..κυριως την σχολη σου και υστερα την πολη..μπορει να ειναι το ιδιο τμημα αλλα τα μαθηματα και το κλιμα διαφερει απο πολη σε πολη..επισης σκεψου τι ειναι πιο κοντα εκει που μενεις η τελοσπαντων τι θα σε βολευε για τις μετακινησεις σου,αν εχεις γνωστους κλπ..
Εγώ ψηφίζω Αθήνα. Τώρα είμαι Γιάννενα και μετάνιωσα που πέρασα. Κυρίως λόγω των ανθρώπων. Η Αθήνα σου προσφέρει άπειρες επιλογές για να διαλέξεις που δεν τελειώνουν σίγουρα στη φοιτητική ζωή. Οι άνθρωποι δεν είναι αγενείς, δεν υπάρχουν καθυστερήσεις και ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon