ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2016 | 13:13

Topless και ανδρικό ρανταρ

Είχα πάει το πρωί με μία φίλη μου και τον σκύλο μου σε έναν ψιλοερημικό κολπίσκο (πολύ μικρή παραλία 5-6 μέτρα) , αφού ήμασταν μόνες μας είπαμε να κάνουμε χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό για να μαυρίσουμε ομοιόμορφα, μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα ήρθαν και κάθισαν δίπλα μας δύο 35αρηδες και σε μία ώρα άλλη μία παρέα τριών ανδρών. Φυσικά φύγαμε, αλλά αναρωτιέμαι πως πλάκωσαν ξαφνικά όλοι αυτοί, μας μυρίστηκαν ; έχουν κάποιο προχωρημένο ραντάρ ;Και αφού μας είδαν δεν κατάλαβαν πως είναι αγένεια αυτό που έκαναν σε τόσο περιορισμένο χώρο ;
4
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ και χρόνια πάω σε μια απομερη παραλία με την οικογένεια μου. Έχω συναντήσει αρκετές φορές γυμνιστές εκεί αλλά όλοι ντυνονταν μόλις μας έβλεπαν. Δεν μπορεί κανείς να απαγορευσει σε ποια παραλία θα πάμε, αν όμως είσαι γυμνιστής θα πας σε παραλία για γυμνιστές.
Επειδη το εχω ψαξει το θεμα: στην Ελλαδα δεν υπαρχουν επισημα παραλιες γυμνιστων, παρα ελαχιστες.Οποτε εγω που θελω να κανω γυμνισμο βρισκω μια απομερη διακριτικη παραλια και αν ερθει οικογενεια με παιδακια/κουβαδακια/κεφτεδακια -πραγμα σπανιο γιατι προτιμουν τις πλαζ- αν δεν νιωθουν ανετα φευγουν!(μην εκτεθουν τα πιτσιρικια στο θεαμα του γυμνου, εξαλλου για αυτο υπαρχει η τηλεοραση και το ιντερνετ!)Στο συγκεκριμενο θεμα δε μιλαμε καν για γυμνισμο, μιλαμε για τοπλες το οποιο συμβαινει και στις πιο πολυσυχναστες παραλιες!Οποτε κοριτσια καλα κανατε και κανατε τοπλες και εκεινοι καλα εκαναν και καθησαν, δεν καταλαβαινω γιατι ενοχληθηκατε!
Διαφωνώ και απορώ με τα παραπάνω σχόλια ειδικά από τις γυναίκες.Αν βλέπεις σε μία τόσο μικρή παραλία όπως περιγράφει η εξομολογούμενη δύο γυναίκες τοπλες (+ τον σκύλο τους, ελπίζω να κολυμπούσε και αυτός) τις αφήνεις στην ησυχία τους και πας αλλού, είναι θέμα τακτ αφού θα τους πέρασαν για πέφτουλες-λιγούρηδες-ματάκηδες κλπ.
Scroll to top icon