ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2016 | 19:03

Φοβάμαι....

Δεν έχω ζήσει όσα θα ήθελα στην προσωπική μου ζωή, δεν έχει ζήσει τα δυνατά συναισθήματα ούτε την τρελή ηδονή πάνω στο σεξ. Κάποιος μπορεί να με πει πεινασμένη ή ακόμα και @γ@μητη-όπως με έχουν αποκαλέσει. Δεν είμαι καμία μυξοπαρθένα, έχω κάνει σεξ απλά ξέρω πολύ καλά οτι δεν έχω τις εμπειρίες που θα μπορέσω να τρελάνω κάποιον άνδρα. Είχα και έχω τις κατακτήσεις μου αλλά απο την στιγμή που δεν με έλκυαν ερωτικά αυτοί οι άνδρες δεν έκανα κάτι μαζί τους. Δεν περιμένω τον πρίγκιπα απλά κάποιον που να υπάρχει αμφίδρομο ενδιαφέρον και ερωτικό ενδιαφέρον για να γίνει κάτι και ελπίζω να μην με πιάσουν τα κομπλεξικά μου και μείνω ξυλάγγουρο.Λένε πως για να κάνεις έρωτα/σεξ και να το ευχαριστηθούν και οι δύο πλευρές, πρέπει να υπάρχει έλξη, πως αν ταιριάζεις με τον άλλον και τον θες πραγματικά, τότε θα σε οδηγήσει το σώμα σου για το τι πρέπει να κάνεις.Ελπίζω να πάνε όλα καλά όταν έρθει εκείνη η στιγμή και να ζήσω και εγω αυτόν τον ηλεκτρισμό που λένε οτι νιώθουν όσοι γνωρίζουν κάποιον που έχουν χημεία, να κοιτάς τα μάτια του και να σταματάει ο χρόνος...Αλήθεια, υπάρχει αυτός ο ηλεκτρισμός και πως είναι; Τι νιώθεις;
6
 
 
 
 
σχόλια
Το να κοιτας καποιον στα ματια και να σταματαει ο χρονος ειναι ερωτας! Η χημεια ειναι αλλο πραμα πιστευω! μην σε αγχωνει! Θα ερθει αυτα τα πραγματα απλα ερχονται! Ο καλυτερος τροπος παντως ειναι η συζητηση! Αν συζητατας με τον ανθρωπο σου αυτα τα θεματα χαλαρωνεις και του κανεις γνωστο τι θελεις! Σου ευχομαι να γνωρισεις καποιον που να σε κανει να νοιωσεις τον ερωτα αλλα και να εχετε χημεια!
1) Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. 2) Αυτά δεν τα κυνηγάς, συμβαίνουν3) Κοίτα να χαίρεσαι την κάθε σου συνεύρεση.4) Αυτό που εσύ ονομάζεις ηλεκτρισμό είναι απλά δύο άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει απλά να πάρουν στο σεξ, αλλά να δώσουν, καταννοώντας πως μόνο αν δώσουν θα πάρουν. Όταν βρεις έναν τέτοιο άντρα/γυναίκα/σύντροφο, καλό θα ήταν χωρίς πολύ άγχος, να ασχοληθείς εντατικά μαζί του :P Αλλά πρώτα ασχολήσου με τον εαυτό σου.
Το συναίσθημα αυτό υπάρχει και είναι δύσκολο να το βρεις όπως και ο αξιόπιστος έρωτας! Και τα 2 εμφανίζονται στο πρόσωπο κάποιου που τα σημάδια σου έδειχνα ότι είναι ο ιδανικός αλλά εσύ διέγραψεςκαθε ενδεχόμενο. Άρα ψάξε τα σημάδια και καλή τύχη!
Scroll to top icon