ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2016 | 02:39

Παραλία...

Εχω να εξομολογηθω οτι ειμαι 18 ετων και να προτιμω τις απομακρες και λιγοτερο πολυσυχναστες παραλιες.Δεν εννοω να παω και στην ακρη του θεου,αλλα πως να το κανουμε ρε παιδια,οταν πηγαινω παραλια θελω να κανω ησυχα το μπανακι μου,να χαλαρωνω ηρεμα κι ωραια στην ξαπλωστρα μου και να μην εχω το νταπα-ντουπα μες στα αυτια μου!Αυτα θελω να τα αφηνω για τα κλαμπ στην πολη.Βεβαια τις περισσοτερες φορες καταληγω στο ακριβως αντιθετο,γιατι ουτε οι φιλες μου ουτε η οικογενεια μου με καταλαβαινουν στο θεμα αυτο...Θελουν λενε να δουν κοσμο...Ελα Χριστε και Παναγια! Αν θελουν να δουνε κοσμο να πανε βολτεες στην πολη οχι στην παραλια! Σας φαινεται παραλογο αυτο που λεω? Εσεις με καταλαβενετε?Εχει μηπως καποιος την ιδια αποψη? Ολες οι απαντησεις ευπροσδεκτες!
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαινω.. Πραγματικα και μενα μ αρεσει η ησυχια να βαλω μουσικουλα σιγα .να λυσω κανα σταυρολεξω να κολυμπαω με τις ωρες ... Υπαρχουν ομως καποιες μερες του μηνα που θελω να παρω τη παρεα μου και να παμε να παιξουμε βολει σε μια οργανωμενη παραλια ή μπαλα μεσα στο νερο.. Δεν ξερω αλλα που και που ειμαι απο εκεινα τα παιδια που τους αρεσει και η βαβουρα αλλα απολαμβανουν και την ηρεμια
Ξεκίνα ψαροντούφεκο.Πας στην πολυσύχναστη παραλία "ντάπα ντούπα και ντάλα κοκτέηλ", ακουμπάς σάκο με εξοπλισμό στην ξαπλώστρα, φοράς στολή-βαρίδια-μαχαίρια, τσιμπάς οπλάκια-σημαδούρα και χάνεσαι στο βυθό για κανένα 5ωρο. 'Οταν βγεις, άλλος θα'χει πάθει ηλίαση, άλλος τράβηγμα στον τένοντα απ'τις ρακέτες, άλλος θα ξερνάει τις μπύρες και εσύ όμως...κυρία...θα αναδυθείς ωσάν σύγχρονη Αφροδίτη με τη χταποδάρα και τη σαργουδάρα.ΥΓ 'Ετσι πιάνω κι εγώ τα μαλάκια που ταΐζει ο Είρωνας την Choc (ή το αντίθετο δεν ενθυμούμαι)
χαχαχχαχαχαχα γεια σου βρε λεμοναρα με τα ωραια σου...αλλα καλαμαρακια χωρις λεμον δεν παιζει...θα πιουμε τους χυμους σου..ααααα να χαθεις προστυχη!!
Scroll to top icon