ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2016 | 13:27

Μια ανούσια ύπαρξη εξομολογείται

Είμαι τελείως άχρηστη κι αντιπαραγωγική. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα σωστά, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στο οποίο να είμαι καλή. Τόσα χρόνια το ψάχνω κι ακόμη δεν το χω βρει. Παντού αποτυγχάνω, σ όλους τους τομείς. Από παιδί δεν είχα καμία κλίση κι εξακολουθώ. Ουτε στη σχολή μου είμαι καλή, ούτε στην πρακτική μου, ούτε στον αθλητισμό, ούτε στις τέχνες, ούτε στο μαγείρεμα, ούτε εμφανισημη είμαι (κάτω του μετρίου), ούτε με την επικοινωνία το χω. Τι θα κάνω στη ζωή μου??
4
 
 
 
 
σχόλια
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Κανείς δεν είναι τέλειος,όλοι έχουμε αδυναμίες. Βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου. Μικρές πράξεις μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλάγες.
Δεν εισαι καθολου αχρηστη! Εισαι ξεχωριστη με τον δικο σου μοναδικο τροπο, απλα δεν το εχεις ανακαλυψει ακομα!Προσπαθησε να αλλαξεις ο,τι δεν σου αρεσει και να βρεις καινουργια ενδιαφεροντα, αν τα τωρινα δεν σε καλυπτουν.Το παν ειναι να αγαπας κατι. Κανενας δεν γεννηθηκε ιδιαιτερα καλος σε κατι συγκεκριμενο. Οκ, πολλοι εχουν καποια κλιση. Ομως χωρις συνεχη αγωνα και εξασκηση ολοι θα ειχαν μεινει στη μετριοτητα.Παντα καποιος θα ειναι καλυτερος απο εμας σε κατι, οποτε μη πεφτεις στη παγιδα της συγκρισης του εαυτου σου με τους αλλους.Βρες πραγματα που να αγαπας πραγματικα και στοχεψε στην αυτοβελτιωση σου.Δεν χρειαζεσαι ψυχολογο. Χρειαζεσαι ορεξη, καλη διαθεση και αυτοπεποιθηση! Power!!!!!!!!(Οσο για την εμφανιση, αγαπα τον εαυτο σου και ολα τα αλλα θα ερθουν! Κανε τις αλλαγες που επιθυμεις σταδιακα, χωρις να θες να γινεις μια αλλη. Να εισαι ο εαυτος σου και να χαμογελας!!!)
Δεν πρόκειται να σου πω πως δεν υπάρχουν ανούσιοι άνθρωποι, υπάρχουν. Αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε σταματά από το να γίνεις κάτι καλύτερο.Αν πιστεύεις πως ότι κάνεις δεν είναι αρκετό βρες κάτι καινούριο, κάνε καινούρια πράγματα και ριζικές αλλαγές μέχρι να βρεις το σωστό.Τέλειωσε τη σχολή, σου γράψου σε ένα γυμναστήριο αν θες (θα σε τονώσει κι σωματικά και ψυχικά) και μετά δες τι σε ενδιαφέρει, βρες τα πάθη σου και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις, όλο και κάπου θα βγει. Κανείς δεν γεννήθηκε τέλειος και σίγουρα κάποιοι βρήκαν τα ταλέντα τους νωρίς, αλλά αυτό ίσα ίσα που θα έπρεπε να σε κινητοποιεί για να γίνεις κάτι άλλο, κάτι καλύτερο.Μην αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει άλλο ένα σκουπίδι για την κοινωνία, άλλο ένα άνοστο άτομο, προσπάθησε για εσένα!Και αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου πίστεψε σε εμάς που πιστεύουμε σε εσένα! Καλή επιτυχία στη ζωή σου και καλές νέες αρχές!
Scroll to top icon