Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατασκήνωση στο ΑΠΘ

Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατασκήνωση στο ΑΠΘ Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
3

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) λόγο της κατασκήνωσης «No Border Camp - Thessaloniki 2016» που θα στηθεί εκεί μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Με παρέμβασή της, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ζητά να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων εντός των χώρων του ΑΠΘ.

Πιο συγκεκριμένα, με παραγγελία της προς τις Αστυνομικές Αρχές της πόλης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Σύρμω Κακάλη ζητά όχι μόνο την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας, αλλά και από την Αστυνομία να την ενημερώνει προσωπικά για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει, ώστε να έχει ιδία άποψη.

Της παραγγελίας προηγήθηκε ενημέρωση της κ. Κακάλη από τις Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, που μετέφεραν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο εκδήλωσης έκνομων ενεργειών.

Στο μεταξύ, το πρωί, άμα τη εμφανίσει των πρώτων κατασκηνωτών στους πανεπιστημιακό campus, τόσο η Πρυτανεία όσο και η Αστυνομία ενημέρωσαν τηλεφωνικά την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Ιωάννα Ζωγράφου για την εξέλιξη αυτή.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM