ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2016 | 23:38

Βλεπω στην παραλια...

Κοπελες να φορανε μαγιω brazilian ( που συνηθως ειναι ιδιεταιρα κολακευτικα )ετσι χαλαρα, χωρις να δειχνουν να αισθανονται αβολα ούτε με το γεγονος πως ολοι βλεπουν τον πωπο τους και χωρις να δειχνουν να σκοτιζονται για τυχον ατελειες. Δεν τις κατακρινω και δεν πιστευω πως αυτη τους η επιλογη δειχνει κατι για τον χαρακτηρα τους αλλα εγω προσωπικα δεν θα το εκανα. Γενικα αισθανομαι αμηχανα να δειχνω πολυ σαρκα και η ιδεα πως ξερω γω ολοι βλεπουν τον πωπο μου δεν μου αρεσει καθολου. Τι να πω; Ισως εγω ειμαι υπερβολικη. Παντως απο τοτε που ηρθε αυτη η μοδα εχω δεχτει σχολια για τα ''γιαγιαδε συντηρητικα" μαγιω μου. Σορρυ αλλα ο πισινος μου ειναι μονο για το αγορι μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
'Αλλες νιώθουν καλά με αυτό που έχουν φυλαγμένο κι άλλες θέλουν να το μοστράρουν για να παίρνουν την επιβεβαίωση από εξωτερικούς παράγοντες. 'Ολες όμως θέλουν λίγο πολύ να αρέσουν ή μια κάποια αποδοχή τελοσπάντων. Ο καθένας επιλέγει με τι θα τροφοδοτήσει την αυτοπεποίθησή του κι αυτό είναι ένα από αυτά που μας ξεχωρίζουν.
Scroll to top icon