ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2016 | 09:28

Μοναξιά

Γεια σε ολους. Ειμαι πρωτοετης στο πανεπιστημιο Αθηνων. Εχω κρατησει μια κολλητη απο το σχολειο μου και εχω και μια παρεα απο το πανεπιστήμιο. Ομως νιωθω μονη. Δε θελω να δωσω λεπτομέρειες και να επεκταθω αλλα η κολλητη μ εχει μια συμπεριφορα ως προς ενα θεμα που εμενα με πληγωσε, με λίγα λογια βγαζει κακια ζηλεια και ανταγωνισμο που δεν περίμενα ενω με την παρεα μου απο το πανεπιστήμιο δεν νιωθω καποιο φοβερο δεσιμο, νιωθω πολλες φορες αβολα και γενικα δεν το χαιρομαι. Εχουν κ αλλη ιδιοσυγκρασια και αλλες προτεραιοτητες οποτε δεν με καταλαβαινουν. Εχουν και κομπλεξ αρκετα με τα προτυπα ομορφιας ειδικα. Νιωθω οτι δεν εχω κανεναν ανθρωπο που ν νιωθω ανετα η να μιλησω. Εχω μιζεριασει, θελλω τοσο πολυ να παω διακοπες και δεν εχω εναν ανθρωπο που να νιωθω καλα μαζι του. Αγόρι δεν έχω πλέον, αποφασισαμε να χωρισουμε μιας και τα ειχαμε για τρια χρονια αλλα δεν πηγαινε πλεον. Μιλάμε που κ που αλλα ως γνωστοι και μεχρι εκει... Το θεμα μου ειναι η μοναξια... Οτι θελω εναν δικο μ ανθρωπο κ δν βρισκω... Μονη μονη μόνη..
2
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνω με την Κατριν, ζουμε σε μια δυσκολη εποχη, "πρεπει" να ..μαθουμε να κανουμε καλή παρεα με τον εαυτο μας πρωτα απο ολα! Δεν ειναι ευκολο αυτό ,θελει εξασκηση. Στην ουσια απο οτι καταλαβα ψαχνεις ουσιαστικες σχεσεις!Αρκετα φιλοδοξο σχεδιο σημερα που ολοι ζουν στον μικροκοσμο τους!Αλλα μην απελπιζεσαι αν αγαπησεις τον εαυτο σου τοσο που να μην εχεις αναγκη κανεναν, πολλοι θα σε πλησιαζουν και θα θελουν να ειναι γυρω σου !Προς το παρον ακου το ρητο:"καλυτερα μονος παρα με κακη παρεα"
Scroll to top icon