ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2016 | 23:26

Χοντρά μπούτια

Είμαι στα 22. Κοντός και σχετικά χοντρός. Όχι υπερβολικά, αλλά ξεκάθαρα είμαι. Εκεί όμως που έχω το μεγάλο πρόβλημα είναι στα μπούτια μου τα οποία είναι υπερβολικά παχιά. Βλέπω άντρες με πολύ μεγαλύτερη κοιλιά απο μένα που έχουν φυσιολογικά πόδια. Τα δικά μου είναι τεράστια αναλογικά! Βερμούδες και τζιν σκίζονται από την τριβή καθώς περπατάω, ανάμεσα στα πόδια μου, ψηλά σχεδόν στο ύψος των γεννητικών οργάνων. Τι να κάνω για αυτό ρε γαμώτο;; Η γυμναστική και η διατροφή μια κουβέντα είναι! Ήμουν πάντα τεμπέλης, έξυπνος αλλά πολύ τεμπέλης. Δε θέλω να αδυνατίσω πλήρως ξέρω πως είναι δύσκολο και δεν απαιτώ ριζική αλλαγή με τη μία. Θέλω όμως να χάσω λίπος απο τα μπούτια μου άμεσα. Υποφέρω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γυμναστική. Κι αν όχι, περπάτημα. Αλλά συστηματικά. Να μειωθούν οι πόντοι. Κι αν όχι, power plate. Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις θέλει κόπο. Αλλιώς δε γίνεται τίποτα. Και κόπο και συχνότητα.
Scroll to top icon