ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2016 | 10:26

Εγινα ρεζιλι?

Ειχαμε βαλει ενα στοιχημα με μια φίλη μου... και αν εχανε αυτη θα εατελνε μνμ στο αγορι που θελω...και εχασε και το εστειλε...αρχισαν μιλαγαν και καποια στιγμη τον ρωταει ξερεις μια Αναστασια ******** και λεει ναι ...και λεει αυτος κατι εμαθα για αυτην...και τον ρωταει τι και απανταει αυτος : οτι με θελει?...ειχα παθει σοκ...και βρηκαμε μια δικαιολογια και το καλυψαμε...αλλα αν δν το πιστεψε? Θα γινω πιο πολυ ρεζιλι? Τελος παντων..την επόμενη μερα μου στελνει μια:ο χ****** ******* δν ειναι κουκλος??και αυτος ηταν αυτο το αγορι?λεω δν ειναι στα γουστα μου...και μιυ στελνει τα σκριν που αυτος ειχε στείλει σε καποια και αυτη μου τα στειλε και της εστειλα :ειχα μαθει κατι εγω και η φιλη μ γιαυτι ρωτησαμε??Πρεπει να ανυσυχω? Γτ αυτος μενει διπλα απο το σπιτι μ??
10
 
 
 
 
σχόλια
Απκλτ σου λ. Ο ****** και η ***** μιλουν κ σ στελνουν? Το ξ το αλλο; τν θες; τι γιν;; Τελικα; πως τ καλυψες;Σοβαρα τώρα, εκατσες κι εγραψες αυτη την εξομολογηση και εισαι ευχαριστημενη με το αποτελεσμα; την διαβασες πριν την στειλεις και εβγαλες νοημα;;Τα συμφωνα γιατι τα αφαιρεις απο τις λεξεις; Γιατι να μπω στη διαδικασια να ταλαιπωρηθω να διαβασω μια τετοια εξομολογηση; ολα μπερδεμενα. Μαλλον παντου.
Scroll to top icon