ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2016 | 00:44

Απάτησα το αγόρι μου με κάποιον που ερωτεύτηκα και αφού κάναμε σεξ με έφτυσε!

Από που να ξεκινήσω..Από τα βασικά,είμαι 19 χρονών και είμαι σε σχέση από την τρίτη γυμνασίου με ένα αγόρι το οποίο έχω μια ιδιαίτερη σχέση,μπερδεμένη όσο δεν πάει αν και τον λατρευω και με λατρευει τον τελευταιο καιρο εχουμε απομακρυνθει λογο καποιον γεγονοτων. Ετσι ηρθε στην ζωη μου ο Αλεξης..Ηταν απο αυτα τα ατομα που μπαινουν στην ζωη σου σιγα σιγα και μεθοδικα..τον ηθελα,μου αρεσε πολυ,μου ειχε δειξει ενδιαφερον και του εδειξα και εγω..Μονο που αργησα,ο αλεξης ειχε ηδη βρει κοπελα και δεν ειχα ανταποκριση. Ειχα παρει αποφαση οτι δεν θα γινει ποτε κατι μαζι μας και συνεχιζα την ζωη μου με το αγορι μου αποφασισμενη οτι ¨δεν κανω εγω για τετοια¨ ως που μια μερα βρεθηκαμε σε κοινη παρεα σε ενα ρακαδικο.Εε!αυτο ηταν..αρχισαν τα βλεμματα οι σποντες και επειτα στο κλαμπ φροντισε να μεινουμε μονοι και με φιλησε.. Με φιλησε. Ηταν απο αυτα τα φιλια που σε εκαναν να πιστευεις οτι το οξυγονο ειναι υπερεκτιμημένο!Μετα με ρωτησε αν θελω να παμε βολτα και σιγα μην ελεγα οχι!\Το αλκοολ σε κανει να εισαι ο πιο ειλικρινης ανθρωπος του κοσμου!Αφου λοιπον καναμε σεξ για να μη τα πολυλογω μου ειπε οτι δεν θελει να το μαθει κανεις (την ειχα ηδη ψιλιαστει) και αφου ειχε να επικοινωνησει 4 μερες μου εστειλε ενα μηνυμα το οποιο ελεγε οτι ενοιωσε πολυ παραξενα και ντρεπεται για ολο αυτο ,οτι με συμπαθει και οτι δεν εχει κανενα θεμα μαζι μου απλα αν ειχε ξανα την εκυκαιρια να το κανει θα το σκεφτοταν και δεν θα το εκανε. Δεν ξερω πως να το διαχειριστω ολο αυτο,μου εχει κανει κακο!Νιωθω απαισια με τον εαυτο μου και απαισια για αυτον,του εδωσα τοσα πολλα και ενω νομιζα οτι και εκεινος ενοιωθε ετσι απλα το αντιμετωπισε τοσο ανωριμα! Τι μπορω να κανω απο εδω και περα;ολοι μου λενε να τα παρατησω αλλα εμενα δεν βγαινει απτις σκεψεις μου ολο αυτο..και το χειροτερο ειναι οτι δεν ξερω αν πρεπει να τον μισω ή κατι αλλο..
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτός:γελοίος,ήξερε ότι είχες σχέση έκανε σέξ μαζί σου και σε παράτησε γιατί απλά δεν σε πολυγουστάρει και μέσα από το ποτό και όλα αυτά σε χρησιμοποίησε.Εσυ:Ακόμη πιό γελοία,έχεις ένα αγόρι από το γυμνάσιο που δεν έχεις τα κότσια να παραδεχτείς ότι δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του ,πίνεις και πας με άλλους για να νιώσεις μέσα σου οτι ξεφεύγεις από αυτόν.Την πάτησες.Προχώρα.
ισα ισα εκείνος το χειρίστηκε ώριμα κι εσύ ανώριμα. εφόσον είσαι σε σχέση και το ξέρει τι περίμενες ακριβώς; να το συνεχίσει; είναι πολύ λογικό όταν ξερεις πως ο άλλος βρίσκεται σε σχέση να μη θες να μπλέξεις σε περίεργες καταστάσεις. ήταν και ειλικρινης μαζί σου. σου είπε ότι ένιωθε άσχημα με την όλη κατάσταση, και σου ξεκαθάρισε πως δεν θελει να το συνεχίσει. οι φίλοι σου καλά σου λένε ότι πρέπει να τα παρατήσεις. επίσης εάν με το αγόρι σου αρχίζεις και βαριέσαι καλό θα ήταν να σκεφτείς να τον χωρίσεις: γιατί κάποια στιγμή θα το ξανακάνεις με άλλον και δεν είναι σωστό απέναντι στο τωρινό αγόρι σου.
Scroll to top icon