ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2016 | 00:48

Chat!

Ανακάλυψα ότι ο επί τρία χρόνια σύντροφος μου μετά από ότι όμορφο ή άσχημο περάσαμε μαζί τους τελευταίους δύο μήνες έφτιαξε λογαριασμό σε ένα γνωστό σαιτ για να γνωρίσεις νέα άτομα. Το έκανε λέει γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια ή όταν νευριαζε μαζί μου. Ότι δεν σήμαινε κάτι δεν έψαχνε κάτι απλά να περνάει η ώρα. Παίξε μαντολίνο να περάσει η ώρα. Πως να συνεχίσω μετά? Μπορώ? Γίνεται να το πιστέψω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας. Συμφωνώ με όλους πραγματικά έχω ακριβώς την ίδια άποψη και απορία. Αυτό το γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ή να πιστέψω. Γιατί να τα κάνει αυτά. Και εννοείται εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πλέον αλλά και μια οργή πες το ένα ξενέρωμα για να το προσπεράσω και να συνεχίσω.
Το έκανε γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια: Βαλεριάνα ή κάποιο άλλο σκεύασμα.Ή όταν νευρίαζε μαζί μου: Δεν είναι στο δημοτικό για να έχει τέτοιες αντιδράσεις. Η λύση είναι η συζήτηση και η επίλυση, όπως είπε και η Ατέρμονη Ανία.Ότι δεν σήμαινε κάτι, απλά να περνάει η ώρα: Η ώρα δεν περνάει χαζεύοντας άλλες φάτσες ή κώλους. Συνήθως μπαίνεις σε αυτά τα σάιτ για να ψαχτείς, είτε για κουβέντα ή για ραντεβού. Καθόλου κακό φυσικά, αλλά δεν είναι για να περνάει η ώρα.Το πως θα συνεχίσεις, είναι καθαρά δικό σου θέμα! Αν νιώθεις ότι έχασες την εμπιστοσύνη σου ή τον σεβασμό σου π.χ., τότε πρέπει να το συζητήσετε και να δείτε από εκεί και πέρα τι θα κάνετε.Καλή τύχη σου εύχομαι!
Ο συνήγορος του διαβόλου: μπορεί όντως να μη σημαίνε τίποτα. Μπορεί απλώς να έψαχνε μι παρέα για να μιλάει, να μοιράζετε τους προβληματισμους του και ναι για να περνάει η ώρα.
Scroll to top icon