ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2016 | 00:53

$$$$

Ειμαι μαζι με το αγορι μ 1.5 χρονο τους πρώτους 8 μηνες ειχαμε πολλους και εντονους τσακωμους λογω της τεραστιας απαισιοδοξιας του οπου σταματησε αφου μου εδωσε τον κωδικο του facebook του οπου ειχε στειλει σε ποσες αγνωστες κοπελες απο πολυ μακρινα μερη ενω τα ειχαμε και τους την επεφτε (οι μισες του απανταγαν οι αλλες μισες τον εγραφαν απο οτι ειδα τοτε) μιλαγε κατι μερες με την καθε μια και για να καταληξω εκει που θελω με το που διαβασα τα μηνύματα αυτα τρελαθηκα και τσακωθηκαμε ασχημα και ετσι δινοντας του μια 2η ευκαιρια αλλαξε προς το καλο και σημερα 8 μηνες μετα απο αυτο ειναι πραγματικα πολυ καλυτερος απο τοτε μονο που εχω καταλαβει εκτος απο την ελαχιστη διαφορα συναισθηματων (δλδ νιωθω οτι τον αγαπαω καπως πιο πολυ απο οτι αυτος) πιστευω οτι δεν ενδιαφερεται και πολυ στο θεμα της επικοινωνιας μας..δλδ του ζηταω να μιλαμε τηλ ενω αυτος ποτε δεν με περνει γτ οπως λεει αφου ξερω οτι θα βρεθουμε ειτε σημερα ειτε αυριο δεν εχω σκεφτει να σε παρω ομως μιλαμε συνεχεια απο μηνύματα τα οποια δεν με καλύπτουν....τι να κανωωω ζηταω πολλα ή αυτος πρεπει να αλλαξει κατι??
6
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά έλεος πλέον με αυτό το σκατοfacebook! Είναι τόση μεγάλη βλακεία να ασχολείστε με αυτό το πράμα, που το μόνο που δημιουργεί είναι εντάσεις και τσακωμοί στα ζευγάρια. Απενεργοποιήστε το αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας.
Το θέμα με το facebook καλύφθηκε αρκετά νομίζω (εγώ στη θέση σου δε θα εμπιστευόμουν κάποιον που την πέφτει σε οποιο θηλυκό κυκλοφορεί στο φβ, η απιστία δεν ειναι μόνο σαρκική αλλά και πνευματική).Αυτό που θέλω να σχολιάσω ειναι οτι στις σχέσεις δεν υπάρχουν πρέπει, το θέμα ειναι να σε καλύπτει κι απ οτι φαίνεται στην περίπτωσή σου ο φίλος σου δεν το κάνει. Αν πχ με το να σου στέλνει ένα μόνο μήνυμα την ημέρα κι εσύ ήσουν ΟΚ δε θα σου έλεγα ότι είναι λίγο γιατί σε κάλυπτε. Αν θες να σε παίρνει κάθε ώρα τηλέφωνο και δεν το κάνει τότε δεν σε καλύπτει ακόμα κι αν αυτή η συμπεριφορά είναι υπερβολική. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι οταν αισθάνεσαι καλά σε μια σχέση μένεις, όταν αισθάνεσαι οτι κάτι δεν πάει καλά κι αρχίζεις να μετράς μηνύματα και τηλεφωνήματα για να δεις οτι ο άλλος οντως σε νοιάζεται τότε κάτι δεν πάει καλά και συνήθως καλό ειναι να φεύγεις...
Προφανώς δεν καλύπτει ο ένας τον άλλο, με το ζόρι δε γίνονται αυτά.Καλύτερα να έστρεφες αλλού το ενδιαφέρον σου (κάπου που θα το εκτιμούσαν ας πούμε), ώστε να συνεχίσει κι εκείνος, πλέον στα φανερά, να προσπαθεί να πάρει επιβεβαίωση από άγνωστες κι από απόσταση (και όχι από κάποια που είναι ήδη δίπλα του και τον αγαπάει).
Scroll to top icon