ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2016 | 14:59

Η ζωή είναι για τις όμορφες

Μόνο αυτές μπορούν να έχουν όποιον άντρα θέλουν, όποτε θέλουν. Επίσης μέσα από τις κατακτήσεις, τα βλέμματα και την ειδική μεταχείριση που απολαμβάνουν, γίνονται έξυπνες, κοινωνικές, με πολλή αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό τους. Τους καλύτερους άντρες, τους πιο όμορφους ή πιο έξυπνους ή πιο πλούσιους ή πιο καλούς/ ευγενικούς αυτές τους έχουν. Όσες βλέπω μόνες και ειδικά αν είναι σχετικά έξυπνες, πάντα έχουν κακή εμφάνιση.
13
 
 
 
 
σχόλια
Δε θα συμφωνήσω με τις προσεγγίσεις των προλαλησάντων ως προς το εξής: ένας κανόνας είναι κανόνας γιατί έχει εξαιρέσεις, δε μιλάμε για την ολότητα. Μπορεί να φαίνεται εν πρώτοις μία ''επικίνδυνη'' γενίκευση στην εξομολόγηση, πλην όμως έχει μία βάση αλήθειας. Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ ένα κοινωνικό πείραμα: είχαν βάλει δύο γυναίκες (μία εξαιρετικής και μία κακής εμφάνισης) να έχουν πάθει βλάβη με το όχημά τους σε ένα δρόμο. Στην πρώτη σταμάταγαν όλοι να τη βοηθήσουν, στην άσχημα δε σταμάτησε ΚΑΝΕΝΑΣ. Όλα τα άλλα που λέμε είναι ολίγον θεωρίες και προσπαθούμε από τη μειοψηφία των καταστάσεων να συναγάγουμε κανόνες.
Μόνο που η σχέση δεν είναι στιγμιαίο πέρασμα με το αμάξι και στάση στη βιτρίνα που μας άρεσε περισσότερο.Κανείς δεν αρνείται ότι η εμφάνιση παίζει ρόλο στην πρώτη εντύπωση και προσέγγιση, όμως οι σχέσεις δεν στηρίζονται αποκλειστικά εκεί.
Η Miranda Kerr αρραβωνιάστηκε ...http://www.lifo.gr/now/people/108430"Δεν βγαίνουμε έξω, προτιμούμε να καθόμαστε σπίτι, να τρώμε και πηγαίνουμε νωρίς για ύπνο".Τι τραβάνε και αυτές οι όμορφες με τους πλούσιους, παλιοζωή.
Εγώ πάλι κατάλαβα ότι οι όμορφες γίνονται έξυπνες μέσα από τις κατακτήσεις/ σχέσεις τους και οι εκ φύσεως σχετικά έξυπνες είναι άσχημες και μόνες.Που το χάνω?Και για το κυρίως ενδιαφέρον μου...με σοκολάτα η κρέπα ε?Και σε μένα μία παρακαλώ :)
Δεν καταλαβαινω ειλικρινα τι σχεση μπορει να εχει η εξωτερικη μου εμφανιση με το αν ειμαι σε σχεση ή οχι και με το τι ειδους ανθρωπους επιλεγω οταν κανω σχεση (καλους, κακους, αναποδους, ανωμαλους...whatever). Γενικως, αυτες οι γενικευσεις ειναι, αν οχι για βρεφη στην κουνια, για παιδακια Δημοτικου, οχι παραπανω. For the record, ειμαι 38, με πολυ νεανικη και καλη εμφανιση (με κανουν για 28-30), fit, και (!) εκτος σχεσης τα τελευταια 4 χρονια and counting...
ΕΕΕΕ όχι αυτά δεν έχουν κανόνες! άλλωστε, εκ πείρας οι αντικειμενικά όμορφες συνήθως δεν έχουν και τόσο αυτοπεποίθηση, άσε το άλλο, ότι νομίζουν ότι μόνο με την ομορφιά τους μπορούν να έχουν όποιον θέλουν(παίζουν πολλά πράγματα). Ένα όμορφο πρόσωπο θα γεράσει, ένα τέλειο σώμα θα αλλάξει, αλλά μια μια υπέροχη ψυχή θα είναι πάντα ίδια. Εγώ θα σου έλεγα να έχεις αυτοπεποίθηση, οι άλλοι βλέπουν ότι θέλουμε εμείς. Υ.Γ. πληροφοριακά, αντικειμενικά όμορφη κοπέλα και still alone....
συμφωνω σε ολα και να γραψω ως δικο μου υστερογραφο ,οτι προτιμω να κερδιζω τους ανθρωπους με τον χαρακτηρα/το μυαλο/την ψυχη μου παρα με την ομορφια μου...Αυτο με γεμιζει και μου δινει αυτοπεπεποιθεση...Αν ημουν μοντελο , αμφισβητουσα το εδιαφερον των αλλων προς εμενα...
Πιστεψε με ξέρω πολλές όμορφες που δεν έχουν αυτόν που θέλουν και είναι και μονες...δεν είναι η εμφάνιση το παν απλά ενα μέσο για να προσελκύεις ανθρώπους και αυτό δεν είναι πάντα επιθυμητό.
Scroll to top icon