ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2016 | 18:17

Η ζωή είναι μόνο για τους όμορφους

Μόνο αυτοί μπορούν να έχουν οποια γυναίκα θέλουν , και όποτε θέλουν. Επίσης μέσα απο τις κατακτήσεις τους τα βλέμματα τα όμορφα χαμόγελα , όμορφων γυναικών που απολαμβάνουν μεγαλώνοντας γίνονται πιο έξυπνοι , εύστροφοι , κοινωνικοί , γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό τους και αυτοσεβασμό , άρα θα έχουν και την όρεξη και το κουράγιο για δύσκολες σχολές για διάβασμα , θα περάσουν και σε καλές σχολές , ή ακόμα και να μην είναι καλοί μαθητές και να είναι κακοί μαθητές ή φτωχόπαιδα του μεροκάματου θα καταπιαστούν και με βαριές δουλειές με άλλη όρεξη γιατι θα ξέρουν οτι σαν σχολάσουν θα τους περιμένει μια όμορφη γυναίκα ,και νάζια απο φοιτητριούλες στο λεωφορείο, και τσαχπίνες γειτονισσούλες να τους αφήνουν ερωτικές επιστολές . Ο τεμπέλης , ο κακός μαθητής , ο κακομοίρης που τον λέτε συνήθως τον οδηγήσανε εκει οι απορρίψεις απο τις γυναίκες και άρα έχασε το ενδιαφέρον του και τη θέληση για ζωή - μιλάω εκ πείρας.Τις καλύτερες γυναίκες ,τις πιο όμορφες , έξυπνες ,καλές και ευγενικές αυτοί οι τυχεροί που γεννήθηκαν όμορφοι θα τις έχουν . Οσοι βλέπω να είναι μόνοι ,ενώ είναι φοβερά παιδιά, με ενδιαφέροντα- και πολλά να πουν ,δυστυχώς επειδή εχουν κακή εμφάνιση είναι μόνοι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ δηλαδή αν αποκτούσες την εμφάνιση αυτή την τόσο καλή, που θα έκανε την ζωή σου πιο εύκολη, ποια κοπέλα ακριβώς θα επέλεγες; Την πιο καλόψυχη σίγουρα! Και το λέω γιατί πρώτο στην λίστα με τα προτερήματα των καλύτερων γυναικών είναι το "όμορφη" φυσικά. Προτείνω να σταματήσεις να μεμψιμοιρείς, γιατί νομίζω οι αντιλήψεις σου φταίνε για τα "δεινά" σου.
Ο κόσμος με σιγουριά στο λεω δεν ανήκει μόνο στους όμορφους και προοδευει μονο εξ αιτίας των έξυπνων και ικανών. Επίσης η εξυπνάδα μενει για παντα η ομορφια οχι...Αν είσαι εξυπνος και ισως λιγο τυχερος μπορεις να εχεις ολα οσα θελεις! Να είσαι ομως ευγνώμων για οσα ηδη εχεις και να μην εξαρτάται η αυτοπεποίθηση σου από τοσο χαζα.πραγματα οπως η αποδοχή του άλλου φύλου. Η ευτυχία και η επιτυχία στη ζωή δεν κρύβεται πισω απο 1,2,3ή 100 γυναίκες που είναι όμορφες και αν στην πεσουν ή οχι αυτο ειναι μια πολυ ρηχή σκέψη που οδηγει απο μονη της σε μια δυστυχισμενη πορεια ζωης. Ελπιζω να εισαι απλα μικρος στην ηλικια οποτε και σου δικαιολογω τον ανωριμο τροπο σκεψης. Εξάλλου και η ομορφια ειναι υποκειμενικη σε καποιον μπορει να μοιαζεις αγγελος και σε αλλον βατραχος. Α και πιστεψε με καμια γυναικα δε συγκινείται απο το τεμπελης αλλα ομορφοπαιδο...!
Δηλαδη πιστευεις οτι η εξυπναδα και η γενικοτερη εξελιξη των ανδρων εχει να κανει με το ποση αποδοχη εχουν απο το αλλο φυλο;Αν ισχυε αυτο τοτε τα μοντελα θα ηταν διανοιες και οι υπαρχουσες διανοιες ,που συνηθως δεν εχουν το σουλουπι μοντελου και ειναι συχνα στο μεσο ορο ομορφιας ισως κ πιο κατω ,δεν θα ηταν διανοιες.. Μη μου πεις οτι ο Αινσταιν ηταν πολυ ομορφος :D..Επισης,η ομορφια δεν ειναι ολη εκ γενετης ειναι και επικτητη..Αν φροντιζεις το σωμα σου ,το δερμα και τον ντυσιμο σου τοτε μπορεις ν εισαι αρκετα ομορφος,ακομα κ αν εχεις μετριας ομορφιας προσωπο.Στο χερι σου ειναι..
Scroll to top icon