Ο 35χρονος Μακόλεϊ Κάλκιν αρνείται τη χρήση ναρκωτικών

Ο 35χρονος Μακόλεϊ Κάλκιν αρνείται τη χρήση ναρκωτικών Facebook Twitter
2

Ο 35χρονος πλέον, πρώην παιδί θαύμα Μακόλεϊ Κάλκιν, προσπαθεί να ζήσει μία ήσυχη ζωή, κυρίως στη Γαλλία και προετοιμάζει την επιστροφή του στην ηθοποιία.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Guardian, το αστέρι της κινηματογραφικής επιτυχίας «Μόνος στο σπίτι» υποστήριξε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να ασχοληθεί και πάλι με την υποκριτική. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάποιες σοβαρές προτάσεις για τις οποίες μπορεί να μιλήσει. Έτσι μίλησε κυρίως για το κυνήγι των παπαράτσι, αλλά και για την πρόταση που έχει να κάνει με μία διαφήμιση για μια ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρεία.

 

«Δεν θέλω να γυρίσω εκεί που ήμουν, στην ακρίβεια δεν το θέλω αυτό», δήλωσε ο Κάλκιν.

 

Ο ηθοποιός είπε ακόμα ότι καταδιώκεται καθημερινά από τους φωτογράφους, λέγοντας ότι οι κάμερες βρίσκονται παντού από τότε που ήταν τεσσάρων χρόνων.

 

Δήλωσε ακόμα ότι ποτέ δεν έπαιρνε ηρωίνη ή άλλες ναρκωτικές ουσίες. «Μου αρέσει έτσι όπως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μου, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για το φαγητό μου, τα οικονομικά μου μού επιτρέπουν να αντιμετωπίζω την κάθε μου εμφάνιση σαν να είναι η τελευταία».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Τι μας λες ρε Μακολει... Ειναι σαν να βγει η Τζούλια και να πει τι λετε ρε παιδια εγω δεν εβγαλα ποτε τσοντα!! Τελικά όντως τα ναρκωτικά μπορεί να καίνε το μυαλο... :P