ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2016 | 01:06

Η ορκωμοσια μου

Η ορκωμοσια μου ηταν οπως το ειχα φανταστει. Μια ανουσια τελετη. Μας ξεπεταξαν μεσα σε 45 λεπτα ολους, κανεις απο τους καθηγητες μας δεν παρευρεθηκε ( μη τυχον χασουν και κανενα μπανιο), καμια 15αρια φωτογραφοι που μας τα επρηξαν, ανθρωποι που στις 10 η ωρα ηταν ντυμενοι λες και πηγαιναν στα μπουζουκια, εναν ορκο που δεν ξεραμε τι ελεγε επειδη τον πηραμε 5 λεπτα πριν ορκιστουμε, ενα πτυχιο που ειναι αποτυπωμενο σε μια φωτοτυπια ( το χαρτι των διαφημιστικων φυλλαδιων θεωρειται χαρτί πολυτελειας μπροστα του). Γενικα μια βλακεια και μιση. Καλυτερα να πηγαιναμε με τα τζινακια μας στο γραφειο του προεδρου να ορκιζομασταν. Λιγοτερες φανφαρες, εξοδα και περισσοτερη ουσια. Εχει κανταντησει η ορκωμοσια πανηγυρακι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται αυτός ο χαμός, η κιτσαρία του αιώνα, θυμίζει και λίγο δεξίωση γάμου. Όπως και να 'χεις συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία...άντε και στα δικά μας!!!
Scroll to top icon